Algemeen

Keiharde trailer 'The Tax Collector' met Shia LaBeouf!

Van Suicide Squad-regisseur David Ayer.

door Bram de Groot om 19:24 in Algemeen
Al in augustus 2018 verscheen een eerste officiële foto van Shia LaBeouf als zijn personage Creeper voor in de stevige misdaadfilm The Tax Collector, geregisseerd door Suicide Squad en End of Watch-kopman David Ayer.

Bijna twee jaar later hebben we nu hieronder de trailer, een aantal foto's én de filmposter voor deze misdaadfilm. In The Tax Collector zien we naast LaBeouf ook rollen voor Bobby Soto, George Lopez, Lana Parrilla en Elpidia Carrillo. Hieronder als eerste de trailer!


In de film zijn David (Soto) en Creeper (LaBeouf) "belastingontvangers" voor de misdaadbaas Wizard. Ze innen zijn deel van de winst van de onrechtmatige transacties van lokale bendes. Maar wanneer Wizards oude rivaal uit Mexico terugkeert naar Los Angeles, is het bedrijf in de war en David probeert wanhopig alles wat hem belangrijker is dan wat dan ook te beschermen: zijn familie.

Foto's en filmposter
The Tax Collector verschijnt in de States op 7 augustus beperkt in de bioscoop en op Vod en Digital HD. Hieronder zie je wel enkele nieuwe foto's en de filmposter.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dit kan wel iets zijn voor post Corona tijd

don lukas

Avatar

Karakter van Bobby Soto wordt waarschijnlijk zeer naar gedood. Le Beuf komt wraak nemen en sterft ook. Einde.

STYD

Avatar

Dit lijkt mij echt een film voor op een saaie zondag. Enige waar ik altijd moeite mee heb bij dit soort films. Lijken allemaal op elkaar qua verhaal. Mafia dude denkt dat ie iedereen kan vermoorden en in elkaar kan slagen maar is blijkbaar te dom om te denken dat er ook een dag komt dat ze voor zijn familie komen.

Shia vind ik wel onderschat als acteur, enige reden om de film te kijken.

NieuwsFilm

meest populair