Celebrity

Oproep Jennifer Aniston: "We doen niet genoeg!"

De actrice roept iedereen op gezichtsmaskers te dragen.

door FilmTotaal om 12:11 in Celebrity
Vandaag gaan we een nieuwe maand tegemoet met nieuwe versoepelingen rond de verleden maatregelen die genomen zijn om het corona-virus te bestrijden. We krijgen meer vrijheid in het openbaar, maar moeten nog steeds opletten. Dat geldt uiteraard overal op de wereld.

Zo ook in de Verenigde Staten. Met gebruikmaking van een bericht en een foto op Instagram hoopt Jennifer Aniston mensen te inspireren om gezichtsmaskers te blijven dragen wanneer ze buitenshuis zijn. De actrice weet dat we snel verleid zijn om het niet te doen.


Goedheid
"Ik begrijp dat maskers ongemakkelijk en hinderlijk zijn, maar vind je het niet erger dat ondernemingen de deuren sluiten, mensen hun baan kwijtraken en werknemers in de gezondheidszorg helemaal uitgeput zijn?" begint de 51-jarige Aniston.

"Dit virus eist zo veel levens op omdat we niet genoeg doen. Ik geloof werkelijk in de algemene goedheid van de mens, dus ik weet dat we dit kunnen doen. Maar veel mensen in ons land weigeren de nodige maatregelen te nemen om elkaar veilig te houden."


Levens
Volgens de actrice uit Horrible Bosses zien mensen het verplicht dragen van een masker als een soort schending van hun mensenrechten. Omdat dit doden veroorzaakt zou het "geen discussie moeten zijn."

Aniston eindigt: "Als je om mensenlevens geeft, draag dan verdomme alsjeblieft een gezichtsmasker. En moedig anderen aan om hetzelfde te doen."

NieuwsFilm

meest populair