Algemeen

Een vervolg op 'The Invisible Man' onder bepaalde voorwaarde mogelijk

Volgens de hoofdrolspeelster ligt het lot in de handen van de fans.

door Steven van der Vegt om 08:33 in Algemeen
Begin dit jaar was The Invisible Man van schrijver/regisseur Leigh Whannell succesvol bij zowel critici alsook de bioscoopgangers. Zo wist de film het ook financieel goed te doen, ondanks de uitbraak van de coronacrisis. Dit is echter geen automatische garantie voor een vervolg.

Eerder gaf de maker zelf al aan niet bezig te zijn geweest met een eventueel vervolg toen hij de film maakte, echter sloot hij het ook niet uit. "Of een film na het origineel nog verder bestaansrecht heeft wordt door het publiek bepaald", liet Whannell destijds optekenen. "Niets is zo gênant als een vervolgverhaal te plannen en dan de eerste film te zien falen. Dus vraag mij over een paar maanden nog maar eens naar een vervolg".

De fans bepalen
Een paar maanden later is het niet Whannell, maar hoofdrolspeelster Elisabeth Moss die een duit in het zakje doet. Zij spreekt zich echter op eenzelfde wijze uit als de filmmaker. "Wat wij nodig hebben om een vervolg te kunnen maken, zijn mensen die graag een vervolg willen. Dus als jullie een vervolg willen, laat jullie dan horen, dan zal ik helpen", aldus de actrice. Mond-tot-mondreclame lijkt dus vooralsnog het belangrijkste devies om de sequel mogelijk te maken.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik vond het een leuke film

NieuwsFilm

meest populair