Celebrity

Pierce Brosnan heeft vrede gesloten met zijn afserveren als James Bond

Per slot van rekening is zijn carrière dik in leven.

door FilmTotaal om 11:15 in Celebrity
Tegen zijn wil in moest Pierce Brosnan na het maken van Die Another Day afscheid nemen van de Britse spion James Bond, waarna hij vervangen werd door Daniel Craig. Het zat de Ierse acteur in het begin goed dwars, maar inmiddels heeft hij er wel vrede mee gesloten.

In gesprek met The Guardian vertelde Brosnan: "Er is geen spijt. Ik sta dat niet toe in mijn wereld. Het leidt alleen maar naar meer ellende en meer spijt. Bond is het geschenk dat blijft geven en heeft mij een schitterende carrière opgeleverd."


Rol
Brosnan gaat verder: "Wanneer je gebrandmerkt wordt als een Bond dan blijft dat voor altijd bij je. Dus je kan er beter vrede mee sluiten en dat begrijpen wanneer je de rol van James Bond overneemt." De acteur mocht de 007-agent maar liefst vier keer spelen, van 1995 t/m 2002.

Ouderen
Overigens weet de acteur dat zijn leven niet om Bond draait. Hij gaat gewoon verder: "Ik verlang er niet naar om met pensioen te gaan. Ik ben nu een man van 67, en de rollen die mij aangeboden worden zijn die van ouderen of grappenmakers. Op dit punt van mijn leven kan ik niets anders doen dan acteren en schilderen."

NieuwsFilm

meest populair