Asa Butterfield over verliezen van rol Spider-Man aan Tom Holland

Asa Butterfield over verliezen van rol Spider-Man aan Tom Holland

Je zal maar net naast de Marvel-rol grijpen...

Nadat al twee acteurs de rol hadden gespeeld in de reeks met hedendaagse superheldenfilms, pakte in 2015 de jonge acteur Tom Holland (The Impossible, In the Heart of the Sea) de rol van Spider-Man. Maar hij was niet de enige kandidaat.

In gesprek met Collider onthulde Sex Eduction-ster Asa Butterfield, die samen met Holland overbleef voor de rol tijdens een intensieve auditieronde, dat hij er behoorlijk van baalde dat hij naast de rol greep.


"Af en toe is er een rol die je echt wilt en een script waar je van houdt, en je steekt er je hart en ziel in, en dan snap je het niet. Het is moeilijk en het is een k*tzooi, maar ik merk vaak dat er uiteindelijk iets moois uitkomt. In het geval van Spider-Man deed ik Sex Education, en deze kon ik niet tegelijkertijd opnemen."

Maar Tom is de beste!
"Tom heeft geweldige dingen met Peter gedaan en hij speelde de rol heel anders. Ik denk dat het heel goed heeft gewerkt in dat universum, en ik denk niet dat ik het zo had kunnen doen. Het is duidelijk dat het zo had moeten zijn," sluit Butterfield positief af.

Wat zeg jij? Had jij Asa Butterfield in de rol als Peter Parker willen zien? Of ben je blij met Tom Holland?

NieuwsFilm

meest populair