Danny Glover over vijfde 'Lethal Weapon'-film

Danny Glover over vijfde 'Lethal Weapon'-film

Deze zal inspelen op de actuele gebeurtenissen.

Er is al een tijdje sprake van een vijfde Lethal Weapon-film. Tijdens een recent interview liet Danny Glover weten dat de film zal inspelen op de actualiteit, aangezien er thema's aan bod komen zoals racisme en politiegeweld.

Zo zei de acteur: ''We hebben het er in januari al over gehad en ik merk nu dat het plot echt heel relevant is, gezien wat er vandaag allemaal gaande is. Ik keer graag terug voor de sequel en zeker als de film ervoor kan zorgen dat mensen de problematiek beter begrijpen''.

Aanpassing
Ondanks het feit dat Glover benadrukt dat het script al een meerdere maanden oud is en dus geen rekening houdt met de dood van George Floyd en de Black Lives Matter-betogingen, sluit hij niet uit dat het uiteindelijke scenario zal inspelen op het huidige politieke en economische klimaat.

Wanneer Lethal Weapon 5 uitkomt is nog niet bekend, al weten we wel al dat Richard Donner opnieuw de regie voor zijn rekening zal nemen en dat beide hoofdrolspelers, Glover en natuurlijk Mel Gibson, eveneens terug zullen keren.

NieuwsFilm

meest populair