Netflix-superheldenfilm 'The Old Guard': Top of flop?

Netflix-superheldenfilm 'The Old Guard': Top of flop?

Check hier de eerste reacties.

Netflix brengt ons op 10 juli een nieuwe superheldenfilm: The Old Guard. De film heeft een hoofdrol voor Charlize Theron en heeft nu de eerste recensies. Helaas zijn die niet overweldigend positief.

Op de site Rotten Tomatoes scoort de film op moment van schrijven 71 procent. Er is nog geen consensus, maar de recensies liegen er niet om. Nergens lijkt de film echt helemaal positief ontvangen te worden, al schrijven velen dat als je houdt van superheldenfilms zonder al te veel diepgang of logica, het een prima film is. Het is vooral een popcorn-spektakel.
The Guardian: "Het bijvoegelijk naamwoord in de titel klopt. Het wordt heel snel heel oud."
Globe and Mail: "Of het nou het middelmatige budget is, of de invloed van de algoritmes van Netflix die een mix van abonnee-vriendelijke elementen suggereren, of het gebrek aan een duidelijke visie van de regisseur; deze film lijdt onder een overweldigende aura van uitputting."
USA Today: "Ondanks bepaalde minpunten, gebruikt The Old Guard ook wat nieuwe elementen voor dit bekende genre en is het de moeite waard als je van actiefilms houdt."
Elements of Madness: "The Old Guard is precies het type popcorn-film dat alles doet om het publiek te pleasen, waar het publiek voor naar de bioscoop zou zijn gegaan."


The Old Guard
In The Old Guard volgen we Andy en haar groepje huurlingen die in het diepste geheim missies uitvoeren. Dat doen ze al eeuwen, want het team is onsterfelijk. Als die krachten plotseling bekend worden, is het aan Andy en Nile (een nieuwe rekruut), om de bedreiging te elimineren die hun krachten wil repliceren en gebruiken om er geld mee te verdienen.

NieuwsFilm

meest populair