Algemeen

Geruchten over uitwissen 'Star Wars'-universum zijn totale onzin

Dat stellen bronnen van de site Latino Review Movie.

door Jim Pedd om 11:08 in Algemeen
Even was er het vrij bizarre gerucht dat Lucasfilm zijn best zou doen om de gebeurtenissen van Star Wars: The Rise of Skywalker ongedaan te maken. Maar daarover horen we nu dat het echt onzin is.

Dat stelt LRM Online, dat contact opnam met een van hun bronnen binnen Lucasfilm. Daarvan hoorde de site dat het niet klopt dat "Lucasfilm zijn tijdlijn wil annuleren via het multiversum." Het zou ook gewoon niet logisch zijn.

Geen waarheid
The Rise of Skywalker is de laatste film in de Skywalker Saga. Disney en Lucasfilm richten zich nu dan ook op heel andere en heel nieuwe projecten, die zich afspelen in andere tijdstippen. Althans, op series als The Mandalorian, Rogue One en Obi-Wan Kenobi na dan. Het zou vreemd zijn als men dat deel van het universum wil 'uitwissen', als er dan nieuwe toevoegingen aan gedaan worden zoals deze series.

Daarbuiten werkt Lucasfilm nu aan een verkenning van andere delen van het universum van George Lucas. Zo komen er boeken rond The High Republic, dat een heel nieuw tijdperk moet worden. En krijgen we films van Rian Johnson en Taika Waititi, evenals Marvel-baas Kevin Feige, die heel nieuwe uithoeken van het universum bekijken.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

Waarom blijven jullie die onzin en clickbait posten.

Gigan72

Avatar

Star Wars is ep 1.2.3.4.5 en 6 + Rogue One en Solo

Ep 7.8 en 9 die troep bestaat niet.

And...Action

Avatar

Welnee, het is allemaal Star Wars. Ze bestaan en zo slecht zijn ze nou ook weer niet. Alleen de maatstaven die we eraan stellen maken de laatste trilogie minder goed in verhouding tot de andere delen. Komt ook door de onwisbare impact die deel IV tm VI op ons hebben gemaakt. Zo overdonderend wordt het nooit meer en het kan altijd beter.

Peace

Avatar

Deel 8 en 9 waren film onwaardig.

Chris23

Avatar

(t/m 01:06:48 drna komt ie alleen nog met een eigen sequel verhaal)

GreenHornet

Avatar

789 hebben nooit bestaan zijn niet meer canon

Parisan

Avatar

Komen er dan ook films over de High Republic? Dat is de echte vraag. Ik heb nog zat boeken om te lezen, moet Clone Wars nog steeds af kijken, en dan ook nog Rebels. En dan komt The Mandalorian ook weer in het najaar. Moet dus wel weten of er nog iets prioriteit heeft.

Parisan

Avatar

Dubbele post, sorry!

NieuwsFilm

meest populair