Geruchten over uitwissen 'Star Wars'-universum zijn totale onzin

Dat stellen bronnen van de site Latino Review Movie.

Even was er het vrij bizarre gerucht dat Lucasfilm zijn best zou doen om de gebeurtenissen van Star Wars: The Rise of Skywalker ongedaan te maken. Maar daarover horen we nu dat het echt onzin is.

Dat stelt LRM Online, dat contact opnam met een van hun bronnen binnen Lucasfilm. Daarvan hoorde de site dat het niet klopt dat "Lucasfilm zijn tijdlijn wil annuleren via het multiversum." Het zou ook gewoon niet logisch zijn.

Geen waarheid
The Rise of Skywalker is de laatste film in de Skywalker Saga. Disney en Lucasfilm richten zich nu dan ook op heel andere en heel nieuwe projecten, die zich afspelen in andere tijdstippen. Althans, op series als The Mandalorian, Rogue One en Obi-Wan Kenobi na dan. Het zou vreemd zijn als men dat deel van het universum wil 'uitwissen', als er dan nieuwe toevoegingen aan gedaan worden zoals deze series.

Daarbuiten werkt Lucasfilm nu aan een verkenning van andere delen van het universum van George Lucas. Zo komen er boeken rond The High Republic, dat een heel nieuw tijdperk moet worden. En krijgen we films van Rian Johnson en Taika Waititi, evenals Marvel-baas Kevin Feige, die heel nieuwe uithoeken van het universum bekijken.

NieuwsFilm

meest populair