Celebrity

Thandie Newton: "Ik was zo bang voor Tom Cruise, hij is ontzettend dominant"

Tom doet ook super z'n best om een vriendelijke man te zijn...

door FilmTotaal om 08:51 in Celebrity
Tom Cruise geeft veel om het maken van films, maar het kan voorkomen dat hij soms ietwat te ver gaat. Een nieuw voorbeeld is mogelijk Mission: Impossible II, die uit 2000 komt en gemaakt is door John Woo.

Naast Cruise vinden we in een andere hoofdrol Thandie Newton terug. De 47-jarige Brit bracht in een interview met Vulture aan het licht dat één scène, die 's nachts op een balkon plaatsvond, niet bepaald gemakkelijk verliep.


Druk
Omdat Woo een verdieping lager was, en meekeek via de monitors, besloot Cruise actie te nemen. "Ik was zo bang voor Tom, hij was ontzettend dominant," legt Newton uit. "Hij probeert super z'n best om een vriendelijke man te zijn. Maar de druk... Hij neemt veel op zich."

Het grootste probleem was dat Newton haar tekst niet uitdrukte zoals Cruise dat wilde. Volgens Newton waren haar zinnen dan ook pure rotzooi. "Daarna filmden we de volledige scène omgedraaid, ik deed hem na en hij mij. Het was ontzettend onbehulpzaam."


Gespannen
Daardoor voelde de actrice zich onzeker en angstig. "Het was echt jammer. En God zegen hem. Ik meen het, want hij deed echt zijn uiterste best." Helaas pakte de avond niet uit zoals gewenst: de week daarop moest de hele scène opnieuw geschoten worden.

Newton benadrukt nogmaals dat het niet aan Cruise zelf lag. "Hij was niet afschuwelijk," eindigt ze. "Het was gewoon... Hij was heel erg gespannen."

NieuwsFilm

meest populair