Video

De trailer van 'Valley of the Gods' is betoverend, uniek en compleet bizar!

De nieuwe film met o.a. John Malkovich en Josh Hartnett ziet er bijzonder uit.

door Jan-Peter Rook om 09:18 in Video
De nieuwe film Valley of the Gods gaat over de inheemse Najavo-bevolking, een teruggetrokken biljonair en diens biograaf. Deze Poolse productie, met hoofdrollen voor onder meer John Malkovich en Josh Hartnett, wordt omschreven als "een fascinerende, mysterieuze en idiosyncratische visie op Amerika." Bekijk hieronder de betoverende trailer en twee posters.


Het verhaal van de film gaat over een Navajo-legende, de steenrijke Wes Tauros (Malkovich) en diens biograaf John Ecas (Hartnett). Laatstgenoemde heeft een onbegrensde fantasie en is daardoor in staat om de realiteit te veranderen. De film bevat meerdere verhaallijnen over verschillende personages die uit deze veranderende realiteit proberen te ontsnappen.

Cast & crew
Valley of the Gods, een film van schrijver en regisseur Lech Majewski, bevat verder rollen voor Bérénice Marlohe, Jaime Ray Newman, John Rhys-Davies, Keir Dullea, Saginaw Grant en Joseph Runningfox.

Vanaf 17 september in de Nederlandse bioscoop te zien.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PickleRick

Avatar

"Biljoenair"? Lekker vertaald jongens. In het Engels is het misschien "Million, Billion, Trillion, Quadrillion", maar in het Nederlands is het "Miljoen, Miljard, Biljoen, Biljard, Triljoen, Triljard, etc". Eind les.

BillMurray

Avatar

In het originele artikel staat 'trillionaire'. Dat is iemand met een biljoen, zoals je zelf al zegt...

PickleRick

Avatar

Ah ok, prima. Maar het is dan “biljonair” niet “biljoenair” ; )

John Wayne

Avatar

Afgaande op de trailer, kan het een magische film zijn, maar het kan ook ontzettend wazig zijn. Ik zou hem in elk geval eens willen zien.

NieuwsFilm

meest populair