Emilia Clarke (Game of Thrones) als dubieuze FBI-informant in trailer 'Above Suspicion'

Emilia Clarke (Game of Thrones) als dubieuze FBI-informant in trailer 'Above Suspicion'

Van de regisseur van films als 'Salt' (2010), 'The Bone Collector' (1999) en 'Patriot Games' (1992).

De misdaadthriller Above Suspicion vertelt het waargebeurde verhaal van een zelfverzekerde maar onervaren agent (Jack Huston), die naar Kentucky wordt gestuurd. Hier krijgt hij een onwettige affaire met de vrouw (Emilia Clarke) die tevens zijn voornaamste informant wordt. Bekijk hieronder de trailer.


De pas getrouwde en veelbelovende FBI-agent Mark moet voor zijn werk naar een dorpje in de Appalachen. Hier krijgt hij een affaire met Susan, een straatarme vrouw die tevens zijn voornaamste informant wordt. Susan ziet in Mark een manier om te ontsnappen. In plaats daarvan heeft hun samenzijn rampzalige gevolgen voor hun beiden.

Cast & crew
Above Suspicion komt van regisseur Phillip Noyce, bekend van films als Patriot Games (1992), Clear and Present Danger (1994), The Bone Collector (1999) en Salt (2010). De film heeft naast Huston en Clarke een cast die bestaat uit Sophie Lowe, Johnny Knoxville, Thora Birch en Austin Hébert.

De film is al in een paar landen uitgekomen, maar er is op dit moment (nog) geen sprake van een Nederlandse releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair