Algemeen

Opmerkelijk: Charlize Theron nog nooit door Marvel benaderd voor rol in MCU

Toch is de actrice daar niet al te rouwig om, zo lijkt het.

door Jeffrey Kouters om 16:55 in Algemeen
Wie denkt dat een topactrice als Charlize Theron allang door Marvel is benaderd voor een rol in het superheldenfilmuniversum, heeft het goed mis. Theron is namelijk nog nooit gevraagd om auditie te komen doen voor een project van de studio. Dat vertelt ze aan Variety.

Charlize Theron (The Old Guard, Bombshell) is zonder twijfel een van de bekendste en populairste Hollywoodsterren van vandaag de dag. Je zou dan ook denken dat een studio als Marvel staat te springen om een gezicht als Theron te verbinden aan zijn franchise, maar niets is minder waar.

"Ik zweer het je; ik ben nog nooit door Marvel benaderd", onthult Theron namelijk in haar gesprek met de bekende filmsite. "Het is echt waar, maar ik heb er vrede mee. Weet je, ik ga mijn eigen weg en creëer kansen voor mezelf. Ik vind het prima zo".

Theron stond overigens bij veel fans hoog op het lijstje voor de rol van Carol Danvers alias Captain Marvel.

Ook lijkt het eigenlijk slechts een kwestie van tijd voordat Marvel Theron benadert met een aanbod; de laatste jaren zijn er immers steeds meer grote namen in het Marvel Cinematic Universe te zien.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rob

Avatar

De nieuwe Squirrel Girl ;)

Artificialis

Avatar

Kevin Feige wilde natuurlijk geen Captain Marvel van middelbare leeftijd, maar Charlize Theron was natuurlijk wel een fantastische actrice voor de rol geweest. Helaas ging de voorkeur uit naar een jong varkentje.

MaxiMover

Avatar

Enchantress voor Thor 4 zou nice zijn.

Pascal08

Avatar

Een mooie blonde captain America.

Sunspot

Avatar

Wil haar wel zien in Deadpool

STYD

Avatar

Opzich wel slim, ze weten dat ze nu met phase 4 nieuwe groter namen moeten binnen halen. Nu wel ideaal om haar een belangrijke rol te geven. Nu Evans, SJ en RDJ weg zijn gevallen hebben ze wel nieuwe grote namen nodig

RobzZ01

Avatar

Kom op DC... dit is jullie kans. Swoop in...

Sunspot

Avatar

^

Niet per se grote namen, maar gewoon aantrekkelijke karakters, die velen aanspreken, gespeeld door de juiste persoon.

Maar sowieso, Disney heeft de luxe, gaan straks sowieso wel scoren met Xmen vooral.

Monojaxx

Avatar

Ze zou madam Webb kunnen spelen!

STYD

Avatar

@Sunspot, je hebt wel een paar grote namen nodig en de rest allemaal B acteurs. Tenminste je hebt altijd wel een paar nodig die de film op een wat hogere niveau kunnen tillen mocht het verhaal dat niet doen.

Rafael11

Avatar

Zij kan wel een goede Emma Frost kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair