Algemeen

Lange 'Batman Forever' bestaat, maar komt er niet

De langere filmversie wordt niet uitgebracht.

door Jim Pedd om 08:00 in Algemeen
Er vinden geen gesprekken plaats binnen Warner Bros. om een langere versie van Batman Forever uit te brengen. We horen wel dat de versie van 170 minuten daadwerkelijk bestaat, maar dat deze er voorlopig dus niet komt.

Dat stelt Variety op basis van bronnen binnen de filmstudio. Die melden dat regisseur Joel Schumacher heel wat materiaal opgenomen heeft dan in de uiteindelijke versie van de film terecht kwam. Een deel van dat materiaal kwam terecht op de thuismedia waar de film op is uitgegeven.

Meer materiaal
Er is echter meer materiaal, al weten de bronnen van Variety niet zeker in hoeverre die geschikt zijn om nog terug te plaatsen in een nieuwe versie van de film. De bulk van het materiaal zou draaien om Bruce Wayne en waarom hij besloot om Batman te worden. Zo filmde Schumacher een moment waarop Wayne het opneemt tegen een gigantische vleermuis.

Ander materiaal laat zien hoe de schurk Two-Face ontsnapt uit Arkham Asylum. Verder zijn de momenten waarop Riddler de Batcave aanvalt uitgebreid.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Volgens mij probeert Variety nu ook met populaire items meer clicks te genereren, superheldenfilms en langere/andere versies....

Er is van elke film wel een langere versie en/of meer materiaal. Zoals al aangehaald wordt, wordt dat meestal wel op home video gezet, of er wordt een Directors Cut op home video uitgebracht.

Voor een films Batman Forever is dat nu te laat, dat gaat WB vast niet uitbrengen.
Ze hebben vorig jaar nog die 4 oude Batman films op 4K uitgebracht, toen was de kans.

Net zoals Stallone met z'n DC voor Rocky 4, hij kan er wel mee bezig zijn, maar ik denk niet dat de uitgever happig is om een nieuwe release uit te brengen.
Tenzij ze bezig zijn met 4K box, dat kan natuurlijk ook nog.

Gigan72

Avatar

Misschien leuk voor de die hard fans.

movieguy

Avatar

Die extra beelden kun je op YouTube zien.

Steve-O

Avatar

Ja die scènes zijn op youtube te zien, al zullen het ze niet allemaal zijn. Moet zeggen dat vooral de scènes met Kilmer en Gough nog best goed zijn.

Batman Forever heeft me nooit echt kunnen bekoren, ik keek vroeger liever naar Burton's films voordat die van Nolan uitkwamen maar ik zou niet vies zijn fan een recut, al denk ik dat de kans dat we die krijgen erg klein is.

Blijf het wel lachen vinden dat Bale auditie heeft gedaan in het Batman pak van Batman Forever, ziet er zo misplaatst uit als je kijkt naar de toon die ze al proberen te zetten in de audities van Batman Begins lol

deregtx

Avatar

We want the Schumacher Cut!

Sunspot

Avatar

Niet nodig

Marklar

Avatar

ach, misschien kunnen ze op hbo go een optie bedenken dat je de normale film wilt zien of de versie met allerlei verwijderde (soms niet afgemaakte) scenes. Die liggen toch klaar en het kost ze niet veel extra werk om dat erin te monteren.

NieuwsFilm

meest populair