Algemeen

'Star Trek' gered door maker 'The Wrath of Khan'?

Robert Sallin werkt hard aan een eigen script.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Paramount Pictures werkt aan minstens twee Star Trek-films. Eentje daarvan wordt nu door een wel heel sterke naam ontwikkeld.

Vandaag horen we namelijk dat Robert Sallin druk aan het schrijven is aan een Star Trek-film. Hij bracht ons een van de beste films in de franchise, Star Trek II: The Wrath of Khan, waarvan hij producent was. En nu brengt hij ons dus iets nieuws.

Nieuwe film
"Ik heb hem nog niet helemaal geschreven, maar ben al een behoorlijk eind onderweg. Ik heb een concept voor nog een Star Trek-film waar ik gesprekken over heb gevoerd met Paramount. En wat ik je kan garanderen is dat het anders wordt dan alles wat we ooit in Star Trek hebben gedaan. Het zal onderdeel zijn van het canon, maar [de studio] wil het er pas over hebben als ze zien wat Noah Hawley doet."

Hawley maakt nu een eigen Trek-film en de toekomst van het project van Sallin hangt dus af van wat daarmee gebeurt. "Ik kijk heel erg uit naar wat Noah Hawley naar Star Trek weet te brengen, want ik voel echt enorm veel respect voor zijn werk."

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Niemand is meer verbonden aan t kelvin films.. Dus ontsla die Hawley gewoon en laat hem wat maken

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Hoe zit het met Qurantino z'n Star Trek in Quarantaine?

Smokeythebandit

Avatar

Wrath of Khan is en blijft mijn favoriete Trek film, samen met First Contact

TearsinRain

Avatar

Idd Wrath of Khan, beste en spannendste Star Trek film van de oude cast.

Sunspot

Avatar

Vind The Voyage HOme beste met originals en FC beste van TNG.

kan niet kiezen, zijn beide zo goed/anders, maar dan maar FC, zo goed gewon, tempo.

Zijn allemaal goed eigenlijk, zelfs Nemesis, Insurrection

Vond alleen de 1e film minder, was van Gene Rodenberry, geregisseerd bedoel ik, wel zielig dat hij daarna niet echt meer de films mocht doen.Marc Sanders

Avatar

The Wrath of Khan blijft m.i. De beste Star Trek film ooit gemaakt. De focus ligt op karakterontwikkeling, een goed (geloofwaardig) script, goede dialogen en niet op onlogische über-actie. Dat geldt ook voor The Empire Strikes back. Blijkbaar denkt Hollywood dat zonder over-the-top actie en 20 plot holes in het script er geen winst gemaakt kan worden. Maar wie weet....dit is goed nieuws, hoewel natuurlijk weer een gerucht dat door Filmtotaal wordt opgeblazen tot een enorme headline.

Sunspot

Avatar

^

Dat was juist het vette van de series en films voordat de reboots kwamen.

Actie wanneer nodig en je voelde het dan ook, genieten, dialogen.

Star Trek Beyond is oke, maar te veel op actie willen inzetten en vind die actrice niet goed genoeg, denk vandaar ook dat ze Pike erin hebben gezet, veel beter! Maar blijft te flashy

Picard is beter, maar dan meer de afleveringen met karakters van TNG, dat zijn de beste, zegt genoeg.

Ze moeten gewoon weer is een echte ST film maken, desnoods op Netflix of zo, of in de bios, zoveel geld hoef je ook niet uit te geven eraan.

NieuwsFilm

meest populair