'Star Trek' gered door maker 'The Wrath of Khan'?

'Star Trek' gered door maker 'The Wrath of Khan'?

Robert Sallin werkt hard aan een eigen script.

Paramount Pictures werkt aan minstens twee Star Trek-films. Eentje daarvan wordt nu door een wel heel sterke naam ontwikkeld.

Vandaag horen we namelijk dat Robert Sallin druk aan het schrijven is aan een Star Trek-film. Hij bracht ons een van de beste films in de franchise, Star Trek II: The Wrath of Khan, waarvan hij producent was. En nu brengt hij ons dus iets nieuws.

Nieuwe film
"Ik heb hem nog niet helemaal geschreven, maar ben al een behoorlijk eind onderweg. Ik heb een concept voor nog een Star Trek-film waar ik gesprekken over heb gevoerd met Paramount. En wat ik je kan garanderen is dat het anders wordt dan alles wat we ooit in Star Trek hebben gedaan. Het zal onderdeel zijn van het canon, maar [de studio] wil het er pas over hebben als ze zien wat Noah Hawley doet."

Hawley maakt nu een eigen Trek-film en de toekomst van het project van Sallin hangt dus af van wat daarmee gebeurt. "Ik kijk heel erg uit naar wat Noah Hawley naar Star Trek weet te brengen, want ik voel echt enorm veel respect voor zijn werk."

NieuwsFilm

meest populair