Algemeen

'Dit is de nieuwe 'Star Wars'-film van Rian Johnson'

En weer is er een nieuw gerucht over de films.

door Jim Pedd om 07:07 in Algemeen
Regisseur Rian Johnson werkt nog altijd aan een nieuwe Star Wars-trilogie. Vandaag vertelt een lekker op YouTube waar de film over zou moeten gaan.

Overlord DVD, een YouTube-kanaal dat vaker claims heeft ten aanzien van de Star Wars-franchise, claimt nu dat er gekeken wordt door Johnson om de immens populaire game Knights of the Old Republic naar het witte doek te brengen.

Nog onzeker
In de film zou actrice Brie Larson een van de hoofdrollen moeten spelen. Maar of het project gerealiseerd wordt hangt nog van heel veel af, stelt de lekker op basis van anonieme bronnen. Binnen Lucasfilm zou nu een richtingenstrijd woeden en afhankelijk van wie deze strijd wint, wordt ook de inhoud en toekomst van de films van Johnson bepaald.

Of het gerucht klopt is natuurlijk maar zeer de vraag. De films van Johnson zouden immers juist een volledig nieuw verhaal vertellen. Zo werden ze tenminste aangekondigd na de release van The Last Jedi. Voorlopig nemen we het dus maar met een flinke korrel zout.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

Ze zou een prima Bastila zijn!

horizon

Avatar

Dit is bewust nieuws om negatieve tendens te creëren.

In ieder geval kijk ik wel uit naar deze film(s?), al is het alleen al maar omdat Johnson visueel gezien de beste Star Wars film heeft gemaakt.

Master Of Films

Avatar

horizon "al is het alleen al maar omdat Johnson visueel gezien de beste Star Wars film heeft gemaakt."

Die eer zou je aan Steve Yedlin moeten gaan geven, aangezien dat zijn taak/baan was.

horizon

Avatar

Vooruit dan. Rian moet Steve meenemen.

Pascal08

Avatar

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Master Of Films

Avatar

horizon "Rian moet Steve meenemen"

FYI: Steve is de vaste cinematographer van Rian mbt feature films. Van Brick t/m Knives Out.

Artificialis

Avatar

Het tijdperk van The Knights of the Old Republic is een waardevolle toevoeging op het Star Wars universum geweest. Er zijn twee manieren waarop dit nalatenschap verpest kan worden: 1. Rian Johnson de films te laten regisseren. 2. Brie 'varkentje' Larson een hoofdrol laten vertolken.

Monojaxx

Avatar

Ongeloofwaardige tijd, KOTOR speelt zich 4000 jaar voor de main SW films af. Niet doen, en Brie als...? Nee, lekker bij Captain Marvel houden.

jochemb

Avatar

Dit is natuurlijke onzin en compleet gefabriceerd om overgevoelige nerds op de kast te jagen.

Disney zal nou niet zo snel een Marvel held ook casten voor een Star Wars hoofdrol. Daarnaast is het wel heel toevallig dat public enemy No. 1 en No. 2 van een bepaalde groep nerds beide aan dit project zijn verbonden.

Fan1984

Avatar

Gewoon helemaal reboote !

NieuwsFilm

meest populair