Celebrity

Ben Stiller gaat cameo Donald Trump echt niet uit 'Zoolander' knippen

Wat heeft een twintig jaar oudere film met nu te maken?

door FilmTotaal om 08:13 in Celebrity
De haat jegens de Amerikaanse president Donald Trump gaat mogelijk wat te ver. Het is geen geheim dat een hoop mensen geen fan van hem zijn, maar de oud-zakenman uit films en series knippen lijkt opeens de volgende stap. Ben Stiller krijgt het ook voortdurend te horen.

Tijdens een podcast onthulde de grappenmaker dat er mensen zijn geweest met het opvallende verzoek om Trump uit één van zijn geregisseerde films te verwijderen: Zoolander. In de komedie uit 2001 speelt Stiller een succesvol model met een bijzonder laag IQ. Zie de scène met Trump hieronder.Tijd
De 54-jarige Stiller gaat echter geen gehoor geven aan de smeekbedes. "Uiteindelijk was dat een tijdsperiode waarin dat voorkwam en gebeurde," licht de filmmaker toe. "Er waren toen zoveel films met een onnozele cameo van Donald Trump. Hij vertegenwoordigde een bepaald ding."

Poep
Een paar jaar geleden beaamde Matt Damon hetzelfde. Hij zei: "De afspraak was dat als je in één van zijn panden wilde schieten, dan moest je voor hem een rolletje schrijven. Martin Brest moest dat doen voor 'Scent of a Woman' en de hele crew wist ervan. Ze moesten een uur van hun filmdag verspillen aan een bullshit-opname."

NieuwsFilm

meest populair