Meer castleden gevonden voor Disney's 'Home Alone'-reboot

Meer castleden gevonden voor Disney's 'Home Alone'-reboot

Volgens Disney-baas Bob Iger kunnen we een Home Alone-film verwachten die helemaal past bij de huidige generatie.

Volgens Deadline zijn Saturday Night Live-castleden Kenan Thompson en Chris Parnell toegevoegd aan de cast van de Home Alone-reboot die gemaakt wordt voor Disney+. Daarnaast zijn er ook rollen weggelegd voor Ally Maki, Aisling Bea, Pete Holmes, Timothy Simons and Mikey Day.

De opnames van de film begonnen eerder dit jaar al, maar werden in maart door de coronauitbraak stilgelegd. Nu kunnen ze eindelijk weer worden hervat.

Plotdetails worden vooralsnog geheimgehouden, maar Disney CEO Bob Iger heeft eerder laten weten dat de film een versie voor de nieuwe generatie wordt. De regie is in handen van Dan Mazer en het script werd geschreven door Mikey Day en Streeter Seidell. Producenten zijn Hutch Parker en Dan Wilson.

Een nieuwe hoofdrolspeler
De hoofdrol in de film wordt vertolkt door de getalenteerde jonge acteur Archie Yates (Jojo Rabbot). Ook Ellie Kemper en Rob Delaney doen mee. Ondanks dat veel mensen weinig zullen zien in een reboot van de klassieke film uit 1990, is het niet meer dan logisch dat Disney iets wil doen met de franchise. Het origineel bracht indertijd namelijk 476 miljoen dollar (wat in 2020 gelijkstaat aan 934 miljoen dollar!) in het laatje. In totaal bestaat de franchise uit vijf films, maar hoofdrolspeler Macaulay Culkin was alleen in de eerste twee delen te zien.

NieuwsFilm

meest populair