George Lucas-versie van 'Star Wars: The Rise of Skywalker' bestaat?!?

George Lucas-versie van 'Star Wars: The Rise of Skywalker' bestaat?!?

In een tijd zonder veel nieuwe films zijn er ook veel opmerkelijke geruchten.

Na het verschijnen van Star Wars: The Rise of Skywalker kwamen er geruchten dat er andere versies van de film bestaan. Nu is er het opmerkelijke bericht dat Lucasfilm een zogenaamde George Lucas-versie van Episode IX in de kluis heeft liggen.

Dit gerucht komt van het wisselend betrouwbare Overlord DVD YouTube dat wordt ondersteund door meerdere andere bronnen. Er wordt gemeld dat de versie is vertoond aan verschillende hoge piefen van Disney en Lucasfilm.

Betere versies van The Rise of Skywalker
Volgens het bericht zouden meerdere personen de versie veel beter vinden. In de George Lucas Cut zou ook Hayden Christensen te zien zijn geweest als de Force Ghost van Anakin Skywalker.

De versie van Lucas is volgens het bericht 40 procent anders dan de bioscoopversie van J.J. Abrams. Het gerucht gaat dat in een scène met Rey (Daisy Ridley) en de Force-geest van Anakin wordt uitgelegd hoe Emperor Palpatine (Ian McDiarmid) de gebeurtenissen in Return of the Jedi wist te overleven.

Het gerucht gaat dat studiobaas Kathleen Kennedy de verschijning van deze versie tegenhoudt. De vraag is uiteraard of dit waar is. Het zou zomaar een soort van onzingerucht kunnen zijn van personen die zin hebben om opnieuw Kennedy te bashen. Korreltje zout?

NieuwsFilm

meest populair