Algemeen

Samuel in Jumper

door FilmTotaal op 10.07.2006 om 17:23 in Algemeen
Samuel L. Jackson is gecast voor een rol in Jumper, een scifi-thriller (mogelijk trilogie) van de hand van regisseur Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. And Mrs. Smith). De film, gebaseerd op een boek van Steven Gould, vertelt over een jongen uit een gebroken gezin die erachter komt dat hij zichzelf kan teleporteren. Met zijn gave gaat hij op zoek naar de man hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn moeder, en trekt daarbij de aandacht van de National Security Agency en een jongen die over dezelfde gaven beschikt.

De film, waarvan het script geschreven is door David Goyer (Blade, Batman Begins)) en Simon Kinberg (Mr. & Mrs. Smith), verschijnt ergens in 2007.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RedDevil085

Avatar

Is het vreemd dat ik hier een beetje opgewonden van word? De verhaallijn klinkt trouwens bekend... stond hier niet een tijd geleden iets over van op FT? En je kunt van Samuel zeggen wat je wilt, hij is toch wat de jeugd van vandaag de dag "de bom" noemt.

FilmTotaal

Avatar

RedDevil085 "stond hier niet een tijd geleden iets over van op FT?"

klopt, over het hoofd gezien. link toegevoegd.

geertvdheide

Avatar

Dit klinkt interessant! Het verhaal kan een hele goede film opleveren, en de regisseur/schrijvers hebben bewezen dat ze wel wat kunnen. En Samuel blijft één van de betere acteurs. Ik hoop hier meer van te zien binnenkort!

MikeyMo

Avatar

Nadeel is dat Samuel tegenwoordig in echt elke film speelt waarvoor hem een rol wordt aangeboden

PNDG1984

Avatar

Zoals de meeste zeggen klinkt interresant en misschien ken Samuel er weer bovenop komen want die laatste film van hem was echt een flop

NieuwsFilm

meest populair