Disney+ brengt twee voor de bioscoop bedoelde films exclusief uit

De films komen nu niet meer uit in de bioscopen.

Disney brengt twee films die bedoeld waren voor de bioscoop exclusief uit op zijn streamingdienst. Het gaat om The One and Only Ivan en Magic Camp. Beiden zouden een bioscooprelease krijgen, maar zullen nu op vrijdag 14 augustus exclusief op Disney+ debuteren.

Het was lang de bedoeling dat The One and Only Ivan op 14 augustus in de Amerikaanse bioscopen zou gaan draaien. Dat feest gaat, vanwege de coronapandemie en de vele bioscooptheaters die nog gesloten zijn, niet door. Magic Camp zou verder al in april 2018 in de bioscoop uitkomen, maar is vaak uitgesteld.

De films
De twee films hebben natuurlijk al synopsissen:
The One and Only Ivan: De film mengt live-action en CGI en vertelt het verhaal van Ivan. Hij is een zilverruggorilla die in een winkelcentrum woont met Stella de olifant, Bob de hond en verschillende andere dieren. Ivan weet nog maar een paar dingen van zijn tijd in de jungle waar hij als jonge gorilla gevangen werd, maar als een babyolifant genaamd Ruby aankomt, dan raakt hem dat. Zij werd van haar familie gescheiden in het wild en daarop vraagt Ivan zich af wat hij met het leven wil.
Magic Camp: Deze film draait om een groepje campingliefhebbers die een goochelaar zonder werk helpt om zijn liefde voor magie weer te vinden.


NieuwsFilm

meest populair