Klein drama voor Orlando Bloom & Katy Perry

Klein drama voor Orlando Bloom & Katy Perry

Ze doen er alles aan om hun geliefde hond terug te vinden...

Orlando Bloom is een harig familielid kwijt en het heeft van hem een gebroken man gemaakt. Dat vertelde hij in een bericht op Instagram nadat hij vorige week zijn hondje Mighty kwijtraakte. De acteur en zijn verloofde, zangeres Katy Perry, hebben inmiddels een beloning van 5.000 dollar uitgeloofd.

De 43-jarige Engelsman onthulde eerder dat het hondje, een dwergpoedel, ergens in Californië ronddoolt, een chip heeft en Bloom's telefoonnummer op zijn halsband. Bezorgd, maar ook enigszins hoopvol, sprak hij zijn volgers toe.


Nachtmerrie
"Ik kan mij geen tijd herinneren waar ik zo gebroken was," begint Bloom. "De rauwheid die ik de afgelopen dagen en slapeloze nachten heb gevoeld - bij het idee dat mijn kleine man verdwaald en bang is, en ik niet in staat ben om hem te beschermen - is een nachtmerrie."

De beste man meldt zich machteloos te voelen. "Misschien net als vele anderen die geliefden hebben verloren of geliefden niet kunnen zien vanwege de huidige tijden," gaat Bloom verder. "Koester de momenten die je met de mensen deelt waar je van hou, want niets is zoals beloofd."

Klik op de bovenstaande foto voor het hele verhaal. Bloom nam Mighty drie jaar geleden in huis. Samen met Perry heeft hij ook een andere dwergpoedel genaamd Nugget.

NieuwsFilm

meest populair