3 enorme toppers die nu gewoon op Netflix staan!

3 enorme toppers die nu gewoon op Netflix staan!

Deze topfilms vind je gewoon op Netflix... Nog niet gezien?

Op Netflix staan heel wat klassiekers, groot en klein. Hieronder zie je drie filmtoppers die je op de streaminggigant kunt vinden. Heb jij ze alle drie gezien?

Back to the Future (1985)

Regie: Robert Zemeckis | Hoofdrollen: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Billy Zane

Als er wordt gesproken over tijdreisfilms dan denkt iedereen gelijk aan Back to the Future, de eerste film in de trilogie met onder meer Michael J. Fox als Marty McFly en de DeLorean-teletijdmachine van Dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd). Zowel het eerste als tweede deel staat op Netflix.



Ghostbusters (1984)

Regie: Ivan Reitman | Hoofdrollen: Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson

Ook de '80-klassieker Ghostbusters van Ivan Reitman vind je op Netflix. De eerste film rond de vier geestenvangers blijft veruit de beste in de reeks, met uiteraard slimer en de Stay Puft-marshmallowman als de opvallendste geesten. Alleen het eerste deel staat op Netflix.



Indiana Jones and Raiders of the Lost Ark (1981)

Regie: Steven Spielberg | Hoofdrollen: Harrison Ford, John Rhys-Davies, Alfred Molina, Karen Allen, Paul Freeman

Deze avonturenklassieker was de start van een complete franchise en in 2022 moet een vijfde film volgen, uiteraard weer met Harrison Ford als Indiana Jones. Ook nu staat niet de complete reeks op Netflix, want naast dit eerste deel vind je enkel [i]The Temple of Doom[/u] terug op de streamingreus.



NieuwsFilm

meest populair