Nieuw castlid voor geheimzinnige nieuwe film van M. Night Shyamalan

Nieuw castlid voor geheimzinnige nieuwe film van M. Night Shyamalan

De cast begint langzaam vorm te krijgen, maar daar blijft het dan ook wel bij.

Love him or hate him; over de films van M. Night Shyamalan valt in ieder geval heel wat te zeggen. Zijn volgende film begint langzaam vorm te krijgen.

Na The Sixth Sense waren alle ogen op hem gericht. Maar bij iedere film die hij daarna maakte, leek het enthousiasme te dalen. Tot hij in 2016 Split uitbracht.

Veelbelovend
En dus is weer interesse in zijn - nog titelloze - nieuwe film. Eerder werd aangekondigd dat de veelbelovende Thomasin McKenzie een hoofdrol zal krijgen. Verder zijn er rollen uitgedeeld aan Alex Wolff, Ken Leung en Abbey Lee.

En daar kunnen we nu Gael García Bernal aan toevoegen. Deze acteur zou je kunnen kennen van zijn rollen in uiteenlopende films als Amores perros, The Motorcycle Diaries of The Science of Sleep. Hij was nog niet vaak te zien in grote blockbusters, wat de keuze des te interessanter maakt.

Geheim
Zoals je kunt verwachten bij een film van Shyamalan is er nog niets bekend over het verhaal. Dit komt in ieder geval uit zijn eigen brein. Ook de invulling van de rollen is nog een groot geheim.

De regisseur maakt vorig jaar mei bekend dat hij bezig was aan een nieuwe film. Hij omschreef het toen als een "leuke, kleine sciencefiction film". Het was de bedoeling dat deze in februari 2021 in de bioscoop zou verschijnen, maar zoals we weten is dat op dit moment allesbehalve een zekerheid.

NieuwsFilm

meest populair