James Cameron kan niet geloven hoe mooi 'Avatar 2' wordt

De film ziet er echt geweldig uit.

Zelfs James Cameron kan niet geloven hoe mooi Avatar 2 er uit ziet. De regisseur vindt dat wat er op dit moment op de set van de film in Nieuw-Zeeland gemaakt wordt er geweldig uit ziet.

Cameron sprak met de Toronto Sun en vertelt dat zelfs hij het geweldig vindt wat hij op de set ziet ontstaan. Zelfs al werkt hij al jaren op filmsets, wat er tijdens de opnames ontstaat is "echt fantastisch". Maar hij wil zichzelf geen schouderklopje geven: dit is echt te danken aan zijn crew.

Heel mooi
"Ik heb elke dag te maken met beeldmateriaal in die wereld en er zijn dagen dat ik ernaar kijk en zeg: 'Dit is echt fantastisch'. Ik bedoel het niet als een schouderklopje voor mijzelf. Het is een destillatie van een aantal van de beste designers van de wereld en een geweldige cast. Als je het script goed hebt, het design klopt en de cast geweldig is, dan is het gewoon een iteratief proces om alles op te nemen en samen te voegen," vertelde Cameron.

Cameron maakt maar liefst vier Avatar-films, met de intentie een familiesaga te vertellen. Die saga komt als alles volgens plan gaat en de films genoeg geld opbrengen op 17 december 2027 tot een einde.

NieuwsFilm

meest populair