Actrice Sophie Turner en zanger Joe Jonas zijn ouders geworden

Actrice Sophie Turner en zanger Joe Jonas zijn ouders geworden

Is het nou een jongetje of een meisje geworden?

Sinds vorige week woensdag is het feesten geblazen voor de zingende familie Jonas. De middelste broer, de 30-jarige Joe, is namelijk vader geworden. Zijn vrouw, Game of Thrones-actrice Sophie Turner, is in Los Angeles bevallen van een meisje.

Het nieuws is door diverse bronnen bekendgemaakt. Roddelwebsite TMZ heeft o.a. geleerd dat Joe en Sophie hun kindje Willa hebben genoemd. Dat kwam bij sommigen aan als een verrassing, omdat er aanvankelijk gedacht werd dat het koppel een jongetje zou krijgen.

Privé
Uiteraard is dat de schuld van de media, die erop los speculeert aan de hand van foto's en video's die een incompleet verhaal vertellen. De tortelduifjes hebben namelijk helemaal niets rond de zwangerschap officieel aangekondigd. Ze zijn ontzetten dol op hun privacy.

Volgens Entertainment Tonight hebben Joe en Sophie het nieuws enkel aan familieleden en vrienden onthuld. Het tweetal is sinds 2016 samen en schonk elkaar medio 2019 het jawoord in Las Vegas. De maand daarna trouwden ze opnieuw met gebruikmaking van een formelere ceremonie in Frankrijk.

NieuwsFilm

meest populair