Celebrity

Ryan Reynolds noemt zijn trouwerij op slavenplantage een 'enorme blunder'

"Het is iets wat ons zonder voorbehoud zeer spijt."

door FilmTotaal om 06:01 in Celebrity
Ryan Reynolds heeft in gesprek met Fast Company teruggeblikt naar zijn trouwerij met Blake Lively die in 2012 plaatsvond. Ze schonken elkaar het jawoord op het Boone Hall plantage in Zuid-Carolina. Dat betreurt hen eigenlijk al sinds dag één.

De 43-jarige Canadees: "Het is iets wat ons zonder voorbehoud zeer spijt. Het is onmogelijk om het goed te maken. Wat we destijds zagen was een trouwlocatie op Pinterest. Wat we daarna zagen was een plek die gebouwd was op een verschrikkelijke tragedie."


Vergissing
Als we de Hitman's Bodyguard mogen geloven hebben ze enkele jaren geleden hun trouwpartij opnieuw gedaan, maar: "Schaamte werkt op vreemde manieren. Een grote, klote vergissing zoals dat kan ervoor zorgen dat je, je afsluit of dat je er anders over gaat nadenken en in actie komt."

Reynolds en Lively, die zich continu voor goede zaken inzetten, erkennen dat ze altijd in de leer zullen blijven wat betreft sociale vaardigheden. Hoe goed ze ook hun best doen, het kan nog steeds pijnlijke taferelen voortbrengen zoals hun huwelijksdag. "Het betekent niet dat we het niet weer een keer zullen verkloten," eindigt de grappenmaker.

NieuwsFilm

meest populair