Humor

Nieuw! 'Harry Potter and the Deathly Weapons'

Harry legt zijn toverstokje opzij en grijpt naar het koude metaal!

door Filmtotaal om 16:28 in Humor
Stukje huisvlijt van de bovenste plank hier. Wat doe als je wat leuke video-skills hebt en véél te véél tijd? Dan vervang je alle toverstokken uit de gehele film Harry Potter and the Sorcerer's Stone door 'guns'.

Misschien ziet niet iedereen er de humor van in maar knap gemaakt is het zeker wel. Deze 'Harry Potter'-fan pakte de allereerste film en gaf er zijn geheel eigen draai aan. Meer dan 5 jaar werk. Je moet er maar zin in hebben. Harry Potter and the Deathly Weapons geeft zo ineens een bijzonder 'sinister'-gevoel aan de (kinder)film. Misschien zijn die toverstokjes zo onschuldig nog niet.

Volgens de maker is de parodie ook een 'kritische noot' richting Hollywood die het gebruik van wapens veel te veel zouden promoten/romantiseren. Misschien. Krijgt de gemiddelde persoon (Amerikaan) eerder zin in een 'shootout' door wat hij/zij op het witte doek ziet? Of was je dan al niet helemaal 100%?

Hier kan je de trailer bekijken in hoge kwaliteit en hieronder de YouTube versie in lage kwaliteit.


Uiteraard ziet Warner Bros. er niet bepaald de humor van in en heeft de maker 'vriendelijk' verzocht de film offline te halen. De trailer staat er nog wel en eigenlijk heb je het dan ook wel weer gezien...4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Azathoth

Avatar

Dirty Harry Potter!!????????????

NieuwsFilm

meest populair