3 meesterlijke misdaadfilms die nu gewoon op Netflix staan

Veel goede misdaadfilms op Netflix.

Er staan veel misdaadfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie misdaadfilms die gewoon op Netflix te vinden zijn. Wat vind jij van deze films?

Scarface (1983)

Regie: Brian De Palma | Hoofdrollen: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, F. Murray Abraham, Robert Loggia

Deze klassieker heeft iedereen wel gezien... toch? De film vol memorabele scènes en oneliners is misschien de meest geliefde misdaadfilm tot op heden gemaakt. En dat komt uiteraard allemaal door de rol van levende legende Al Pacino (The Godfather) als de Cubaanse drugsbaron Tony Montana!



Public Enemies (2009)

Regie: Michael Mann | Hoofdrollen: Johnny Depp, Channing Tatum, Christian Bale, Marion Cotillard, Jason Clarke

Deze recenter verschenen misdaadfilm van Michael Mann (Heat) mist hier en daar aan kracht, maar Johnny Depp is sterk in zijn rol als de bekende bankrover en moordenaar John Dillinger. FBI-agent Melvin Purvis (Christian Bale) zit hem en zijn gang op de hielen. Zeker even kijken mocht je deze nog steeds niet hebben gezien!



Donnie Brasco (1997)

Regie: Mike Newell | Hoofdrollen: Johnny Depp, Al Pacino, Michael Madsen, Anne Heche

In deze ijzersterke misdaadfilm zien we zowel Pacino als Depp en allebei zijn ze in topvorm. Het drama dwint de FBI undercover agent Joe Pistone (Depp) tot het uiterste als hij opgenomen wordt in de New Yorkse maffia. Lefty Rugiero (Pacino) is degene die hem introduceert, met alle gevolgen van dien. Eentje om een keer in de paar jaar weer eens op te zetten!



NieuwsFilm

meest populair