Algemeen

'Star Trek'-film met Chris Hemsworth is weer een mogelijkheid

Eerst wel, toen niet en nu weer wel

door Jim Pedd om 06:56 in Algemeen
Chris Hemsworth was enkele minuten te zien in Star Trek uit 2009. Maar toen Star Trek Beyond af was en de film nog niet in de bioscoop te zien was, werd al een vierde film aangekondigd waarin Hemsworth terug zou keren.

Het idee was dat in die film James T. Kirk oog in oog zou komen te staan met zijn vader George. Die overleed vlak na zijn geboorte tijdens een aanval van Romulans. Toen Star Trek Beyond een teleurstelling aan de box office bleek, werd de rem er echter op gezet.

Nu weer wel
Nu blijkt dat de film weer een optie is. Daarin zou Hemsworth dan mogelijk toch terugkeren. Maar complex is het wel, want Hemsworth wil alleen terugkeren als het verhaal goed genoeg is. Daar was hij toen de gesprekken gevoerd werden nog niet van overtuigd.

Aan Paramount is het nu de taak om te beslissen wat er uiteindelijk gemaakt gaat worden. De studio heeft namelijk nog geen eindbeslissing gemaakt ten aanzien van een live-action film in de franchise. Ergens verwachten we dat wel snel, aangezien het met series heel goed gaat in de franchise.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Bied gewoon voldoende geld en hij vind alles goed

NieuwsFilm

meest populair