Dit was Quentin Tarantino's gave 'Star Trek'-idee

Dit was Quentin Tarantino's gave 'Star Trek'-idee

Tarantino zou de franchise echt op z'n kop gezet hebben.

Quentin Tarantino is een Star Trek-fan. Zo erg dat hij op een gegeven moment langs is gegaan bij filmstudio Paramount om een idee te pitchen. Dat mocht de populaire regisseur uitwerken met Mark L. Smith.

Ondertussen is Tarantino vertrokken bij het project en zal hij de film niet regisseren. Dat wil niet zeggen dat deze er dan ook niet meer komt, want het is een van de ideeën waar Paramount naar kijkt om te maken. Nu weten we echter pas waar de film over zou gaan.

Tarantino's Trek
Allereerst weten we natuurlijk al langer dat de versie van Tarantino vol gescheld en bloed zou zitten. Nu weten we ook dat hij zich baseerde op een aflevering uit de oorspronkelijke serie die zich in de jaren dertig afspeelde. Het zou een gangsterfilm zijn geworden.

De aflevering waar het om gaat heet A Piece of Action en stuurt Kirk en Spock terug naar de jaren dertig van planeet Aarde. Mocht daar een film van komen, en Tarantino's visie dus werkelijkheid worden, ondanks het feit dat hij zelf niets meer ermee doet, wordt dat wel interessant. Daar komt bij dat het voor filmstudio Paramount een prima verkooppunt is: Tarantino's Star Trek.

NieuwsFilm

meest populair