Dit zijn 3 'Star Trek'-films die er mogelijk gaan komen

Dit zijn 3 'Star Trek'-films die er mogelijk gaan komen

Paramount overweegt drie opties en kiest er straks eentje.

Paramount Pictures weet het niet zo goed. De Star Trek-franchise is springlevend als het op televisieseries aankomt (daarvan worden er nu drie uitgezonden en zijn er nog meer op komst), maar met films wil het niet zo vlotten. Op dit moment zijn er nog drie ideeën waar men over nadenkt.

Deadline schrijft dat Paramount op dit moment nog geen keuze heeft gemaakt wat de nieuwe Star Trek-film betreft. Die moet er wel gaan komen, maar er zijn twijfels over de richting die men op wil gaan.

Drie projecten zijn mogelijk
Er wordt volgens Deadline nagedacht over deze drie films:
Een Star Trek-film met scenario van Noah Hawley. Heel kansrijk is deze optie niet, omdat de film over een virus zou gaan. Dat vindt men gezien het coronavirus niet het allerbeste plan.
De Tarantino-optie. De regisseur is op dit moment niet meer verbonden aan de film, maar het script ligt er. Dat is door hem en Mark L. Smith geschreven en speelde zich af in een gangstersetting.
De Kelvin-optie. Dan zou de oorspronkelijke cast terugkeren en krijgen we alsnog een ontmoeting tussen James T. Kirk en zijn vader te zien.
Welke van de drie het wordt is dus nog onduidelijk. Daar zal wel snel een keuze over gemaakt worden, schijnt.

NieuwsFilm

meest populair