Video

Indrukwekkende blik achter de schermen bij Marvel Studios

De studio die ons de Avengers bracht.

door Bram de Groot om 10:23 in Video
Los van bestaande en nieuwe films en series biedt Disney+ ook veel documentaires over Disney zelfs. Al geruime tijd is One Day at Disney / Eén Dag bij Disney te zien en daarin zie je per aflevering hoe het er aan toegaat achter de schermen van de verschillende studio's en onderdelen van Disney.

In de nieuwste aflevering krijgen we een blik achter de schermen bij Marvel Studios, de fimstudio die sinds 2008 enkel succesvolle superheldenfilms weet af te leveren. In aflevering 36 komt Ryan Meinerding van de Visual Development van Marvel Studios aan het woord en laat hij ons zien wat hij doet achter de schermen.

One Day at Disney
In onderstaande korte promo krijgen we te horen dat Meinerding degene is die Spider-Man de bewegende ogen gaf om zo meer te zien wat Peter Parker denkt en voelt. Dit zagen we voor het eerst in Captain America: Civil War uit 2016.

De 36e aflevering onthult meer en staat nu op Disney+. Deze duurt overigens een leuke 8 minuten.


Eerder verschenen er al video's met medewerkers die werken bij Pixar, Lucasfilm en het animatie-hoofdkantoor van Disney zelf.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Vond het weinig indrukwekkend.

Maar het was wel spetterend, gaaf, waanzinnig, krankzinnig, ongeëvenaard en spectaculair!

Gigan72

Avatar

Ben geen fan van Marvel een paar films van hun zijn wel leuk maar het meeste vindt ik niets.
Maar zo iets als dit vindt ik wel leuk om te kijken.

Onomatope

Avatar

WoW! Dat was nog eens indrukwekkend... aan superlatieven bij FT geen tekort (zeker wanneer het over Marvel gaat). Beetje scherpzinnige, eigentijdse, amusante en kritische filmjournalistiek zou pas echt indrukwekkend zijn.

NieuwsFilm

meest populair