Algemeen

Ninja Turtles trailer

door FilmTotaal op 21.07.2006 om 00:37 in Algemeen
Voor degenen die het nog niet wisten, in 2007 komt er een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles film, volledig in CGI dit keer. Apple heeft de teaser-trailer, en hier foto van een poster op de Comic Con die momenteel plaatsvindt in San Diego.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tuttebel

Avatar

Leuuuuuuk!! ziet er cool uit!

Wouthor

Avatar

Erg strakke trailer!

jeugdsentiment Smiley face

Nemesis

Avatar

Cowabunga dude

Keyser Söze

Avatar

Cool, klein beetje manga-achtig, tot op het eind :P zal uiteindelijk wel weer joor 8 jarigen zijn inclusief geheel nieuwe speelgoedlijn, ze zien er in ieder geval al uit als bewegend speelgoed in dit filmpje.

R3puls3

Avatar

Ziet er wel stoer uit.. :P

MikeyMo

Avatar

De textures mogen wel wat mooier

silaz

Avatar

Lijkt me wel weer een leuke film ik vond de oude films ook erg leuk en me broertje had zelfs een kamer vol speelgoed van de turtels .

ASHWIN102

Avatar

Volgens mij loop ik flink achter, maar wat is CGI?

Weer zo'n flim lijkt me nep, ik vond de vorige films al zo mager. Heb er weinig vertrouwen in, maar aan de andere kant, misschien kan ik dan heel erg verrast worden! T+)

denxsation

Avatar

ASHWIN102 "Volgens mij loop ik flink achter, maar wat is CGI?

Weer zo'n flim lijkt me nep, ik vond de vorige films al zo mager. Heb er weinig vertrouwen in, maar aan de andere kant, misschien kan ik dan heel erg verrast worden! T+)"


CGI betekent volgens mij Computer Generated Images dus animaties die gemaakt zijn door middel van een computer

Ontopic: Jammer dat het CGI is, al was het leuker geweest als ze hetzelfde gedaan hadden als de eerste 3 films? Maar misschien staat het er los van?

FerryvD

Avatar

ASHWIN102 "Volgens mij loop ik flink achter, maar wat is CGI?
"


Computer Generated Images

Ziet er veel belovend uit. Ik hoop alleen dat ze het niet te kinderachtig gaan maken.

Deweb

Avatar

Als afbeeldingen vind ik het ronduit lelijk. Dit durft zelfs Disney al een tijdje niet meer zelf (dus los van pixar) te maken. De kleuren, de rondingen..het is nu gewoon vlees geworden matige animatie.

Het camerawerk daarintegen is dan wel weer erg gaaf, maar ze hadden er verstandiger aangedaan om op zijn minst cgi met life-action te combineren.

Ik wacht dus nog even af, maar bij mij heeft het in ieder geval nog niet de juiste snaar geraakt...eerder de verkeerde.

LordOgre

Avatar

Ik vind het erg tof gefilmd, aangezien het als een comic is gefilmd. En volgens mij begon turtles met een comic toch? (weet ik niet zeker).
Ziet er zeker tof uit, ik hoop idd ook dat het niet te kinderachtig wordt...

Emir

Avatar

Ze moesten het filmen zoals die real-life serie van TNMT:Next Mutation dacht ik dat het zo heette. Met die vrouwelijke turtle met een lichtblauw lintje die kon toveren ofzo..Smiley face

Bilspleet

Avatar

Ik moet zeggen dat het erop lijkt dat het tenminste in de buurt komt van de eerste 3 echte films..

Ik hoop alleen dat ze de wapens ook echt gaan gebruiken, en niet zoals in de eerste films dat ze wel gebruikt worden, maar er word nooit een sneetje gezien...
Alleen de stok (weet zo niet meer hoe die heet) van Donatello en de wapens van raphael werden echt goed gebruikt in die films geloof ik...

Hoop dus dat het geen kinderfilm word Smiley face
Want ze kunnen er echt een vette film van maken als ik het zo bekijk...

merijnsa

Avatar

Ik vind het wel geslaagd, het heeft niet dat overdreve belachelijke hoeh-hah-pak-aan-power rangers stijltje.

Tenminste totdat ze overdosis veel gingen zwaaien met hun zwaardjes maar gellukig flikkerde er toen nog één in de afvalbak.

Qaizer

Avatar

Ik ben als 10-jarige altijd een diehard Turles-fan geweest, maar ik ben hier niet zo wild van. Beetje weinig uitdrukking op de gezichten, misschien wordt dat nog beter hoor. Maar ja, het is voor 10-jarigen bedoeld en zo hoort het. Ze moeten niet gaan proberen de fan-clan tevreden te stellen.

Lorre

Avatar

denxsation "
Ontopic: Jammer dat het CGI is, al was het leuker geweest als ze hetzelfde gedaan hadden als de eerste 3 films? Maar misschien staat het er los van?"


Ik dacht het niet. Deel 3 zou vergeten worden volgens het bericht op Comic Con en zou deze film zich afspelen na de 2de live action film. Zie hier:

- Writer-director Kevin Munroe was present and revealed five minutes of footage from the anticipated film, which is set after the second live action movie.

- He said that the film will feature hidden jokes from the comics and animated series.

- Splinter will be voiced by Japanese actor Mako. The other voices will be announced in a month, but they are not well-known celebrities.

- Shredder is not the villain in the story, though he does make an appearance, which might set up the conflict for the sequel.

- Expect Casey Jones and April to develop a relationship.

- Marco Beltrami is doing the score, and they are looking to create a theme for the "Turtles" CG movies, something memorable like the "Batman" theme.

- One of the scenes shown features a turtle dressed up for a kids party, and the kids beat him up, with one of the little girls kicking him in the balls. A lot of action scenes were also shown, like the turtles on skateboards, hang gliders, etc.

- The movie features a bat character and female ninja characters.

- There is a human villain, who may or may not be named Winter.

MovieMaster

Avatar

Ik was vroeger ook heeeeeeeelemaaaal gek van die tekenfilms en films. Deze lijkt me ook wel vet!:Y

Maar vond de Hoofd en Ogen echt tegenvallen.:N

-Ze hadden de hoofd wel wat meer vormgeving mogen geven!

- En de ogen wat meer realistich, bv. glasachtig.

Maar ja , de trailer ziet er goed uit, ik denk niet dat het kinderachtig wordt maar mag het dan wel zo zijn dan valt het mij heel erg tegen!

master3d

Avatar

Ik vind het wel leuk dat ze er een style voor hebben gekozenSmiley face maar vond de vorige er leuker uit zien, dit is wel erg wennen. Eerst kijken, dan oordeel gevenT+)

MrMister

Avatar

Ik wíst het gewoon :D dat michelangelo op het laatst zou gaan vallen, toen ik zag dat leonardo als derde z'n ding ging doen, wist ik gewoon al dat michelangelo daarna wat flauws zou doen :D:D

Verder vind ik ze een beetje magertjes uit zien :}

NieuwsFilm

meest populair