Keert Val Kilmer terug in zijn Batman-pak uit 'Batman Forever'?

Keert Val Kilmer terug in zijn Batman-pak uit 'Batman Forever'?

De acteur speelde The Dark Knight in 1995.

In 1995 was het Val Kilmer die de rol van Batman overnam van Michael Keaton. In Batman Forever speelde Kilmer één keer de Dark Knight om vervolgens de cape over te dragen aan George Clooney die ook niet verder kwam dan één film.

Deze maand vindt op 22 augustus het evenement DC FanDome plaats en tijdens dit online gebeuren zijn meer dan 300 personen aanwezig die iets met de producties van DC Entertainment te maken hebben gehad. Ook Kilmer is aanwezig voor een panel.

Terug in Batman-kostuum?
De acteur zal het ongetwijfeld gaan hebben over zijn rol als Batman, maar wie weet zien we hem ook weer een keer als de Caped Crusader. Op basis van onderstaande Insta-berichtje van Kilmer zou dit namelijk verwacht kunnen worden. Wat zijn Warner Bros. en DC Entertainment allemaal van plan???

"Mijn vrienden van Warner Bros. vroegen of ik deel wil uitmaken van DC FanDome en ik vroeg of het betekende dat ik het oude pak moest aantrekken. Ze zeiden dat het optioneel was. Hmmm," scheef Kilmer. Wie weet krijgen we meer te horen over de "#SchumacherCut".



NieuwsFilm

meest populair