Celebrity

Arnold Schwarzenegger is opa geworden!

Chris Pratt weer vader geworden na bevalling Katherine Schwarzenegger

door FilmTotaal om 11:32 in Celebrity
De familie Schwarzenegger is weer een lid rijker: het nieuws is uitgekomen dat Katherine Schwarzenegger, de dochter van Arnold, bevallen is van haar eerste kind met Chris Pratt. Het gaat om een dochtertje dat ze Lyla Maria hebben genoemd.

Het nieuws werd aanvankelijk bekendgemaakt door Katherine's broer Patrick, maar inmiddels heeft de 30-jarige Amerikaanse het zelf ook onthuld via haar Instagram-account. Daarbij schrijft ze ontzettend gelukkig te zijn en zich gezegend te voelen. Zie hieronder.


Emoties
Volgens een naaste van het stel wisten Katherine en de elf jaar oudere Pratt dat ze een meisje zouden krijgen. De zwangerschap verliep zonder problemen en naar verluidt hoopt Katherine snel bij te komen. "Tot nu toe gaat alles goed," aldus de bron.

"Momenteel ervaart ze alle emoties die een moeder voor de eerste keer meemaakt. Ze is ontzettend blij, maar ook een beetje moe en overweldigd. Chris blijft geweldig. Kat vindt het geruststellend dat hij al vader is en weet hoe het is om een pasgeborene te hebben."

NieuwsFilm

meest populair