Algemeen

Elisabeth Moss (The Invisible Man) werkt opnieuw samen met Blumhouse

Deze keer gaan ze aan de slag met 'Mrs. March'.

door Wouter Drummen om 14:33 in Algemeen
Elisabeth Moss, o.a. bekend van de populaire serie The Handmaid's Tale, wist nog niet zo heel lang geleden hoge ogen te gooien in The Invisible Man. Deze horrorfilm, afkomstig van studio Blumhouse, werd een succes. Moss en Blumhouse slaan nu dan ook opnieuw de handen in elkaar voor een nieuw project.

Het gaat om de thriller Mrs. March, gebaseerd op de gelijknamige (nog te verschijnen) roman van Virginia Feito, die ook het scenario voor haar rekening zal nemen. Het verhaal gaat over een huisvrouw in New York die getrouwd is met een schrijver en vermoedt dat de slechterik in zijn nieuwe boek op haar is gebaseerd. Ondanks het feit dat het boek nog niet uitgebracht is, heeft Moss het al mogen lezen en ze is er helemaal weg van.

Wat te verwachten?
''Ik heb Virginia's roman in een keer uitgelezen'' begint Moss. ''Het verhaal ik zo beklemmend dat ik hem meteen wilde verfilmen en zelf Mrs. March vertolken. Ze is een fascinerend, complex en heel menselijk personage en ik kan niet wachten om in haar huid te kruipen!''

Moss gaat de film ook produceren met haar kersvers productiehuis Love and Squalor Pictures. ''Mrs. March is een innemend en uitdagend project rond een vrouwelijk hoofdpersonage waarvoor het bedrijf is opgericht. We zijn heel blij om voor onze eerste film met Blumhouse in zee te kunen gaan''.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Ik vindt Moss een goede actrice.

The Handmaid's Tale is een prima serie
Dacht eersy dat is echt een vrouwen serie maar dat is dus niet zo je ziet wel bizare dingen soms met goed acteer werk.

NieuwsFilm

meest populair