Algemeen

'Avatar 2' onthult immense set van een laboratorium

Dat ziet er nog behoorlijk gaaf uit.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Avatar 2 is op dit moment weer bezig met de opnames. Vandaag plaatste producent Jon Landau een nieuwe foto op zijn Instagram-account. Die laat ons voor het eerst een van de gigantische sets voor de film zien; in dit geval het High Camp Bio Lab.

Op het eerste beeld zie je de soundstage waar Avatar 2 wordt opgenomen. Het tweede beeld is er een van regisseur James Cameron, die zich op die set bevindt en middenin het High Camp Bio Lab bevindt. Welke rol dat lab gaat spelen in de film is nog niet bekend.

Mensen vs de Na'vi
In deze nieuwe Avatar-film, die de kick-off van een saga van maar liefst vier blockbusters vormt, zien we de mensen weer terugkeren. Wederom proberen ze zoveel mogelijk van het waardevolle Unobtanium te halen van de planeet Pandora. Maar Jake Sully en zijn geliefde Neytiri zijn ditmaal voorbereid en reizen naar de oceanen van Pandora om hulp te zoeken.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Gaaaaap.

Zit hier echt niet op te wachten.

007

Avatar

geweldig hoera hier zit ik nu echt op te wachten.Echt een film die ik toch niet kijk deel 1 was al waardeloos.

Artificialis

Avatar

Fijn om te zien dat niet alles door de CGI-machine wordt gehaald. Het is wel moeilijk om enthousiast te worden zolang de release date uitgesteld blijft worden.

En dan maar de vraag of er überhaupt genoeg publiek komt opdagen met 1,5 meter maatregelen, vrijheidsbeperking bij het uitkiezen van plekken, bezoekersregistratie en andere overdreven flauwekul.

Filmhead

Avatar

Avatar laatst weer eens gekeken, was toch wel prima en goed. Één vervolg zie ik daarom wel zitten. Het is meer vraag of je of meer wilt zien, misschien wel als het een goed vervolg is.

milo007

Avatar

Moet "Jim" niet James zijn?

Pascal08

Avatar

Is Trump daar ontwikkelt?

JeBoyJip

Avatar

Deel 1 was geweldig en ik weet zeker dat deel 2 net zo goed wordt. Al duren de opnames nog 10 jaar, ik ga met plezier naar de bios als hij uitkomt!

NieuwsFilm

meest populair