Video

Bekijk de trailer van psychologische thriller 'Marionette' met Thekla Reuten

Vanaf 1 oktober in de Nederlandse bioscopen.

door Jan-Peter Rook om 11:57 in Video
In de nieuwe psychologische thriller Marionette - voornamelijk in Schotland opgenomen - speelt onze eigen Thekla Reuten een kinderpsychiater die haar grip op de werkelijkheid kwijtraakt wanneer een tienjarig jongetje beweert dat hij haar toekomst kan bepalen. Check hieronder de trailer en poster!


Wanneer Marianne (Reuten) naar een afgelegen gebied in Schotland verhuist, wordt haar poging om een nieuw leven te beginnen flink in de war geschopt door een van haar patiënten: de tienjarige Manny (Elijah Wolf).

Toekomst bepalen
Manny beweert dat hij haar toekomst kan bepalen. Marianne probeert achter de waarheid van zijn tekeningen te komen en moet daarbij zien om te gaan met haar eigen afbrokkelende verstand, evenals alle collega's die haar niet lijken te begrijpen.

De film, die in andere landen wordt uitgebracht met de titel Repression, werd gemaakt door de Nederlandse regisseur Elbert van Strien (Zwart water, 2010). De rest van de cast bestaat uit Peter Mullan, Rebecca Front, Bill Paterson, Sam Hazeldine, Emun Elliott en Pearl Chanda.

Marionette wordt omschreven als "een pakkende, Hitchcock-achtige thriller met een hoop twists en een geweldige cast." De film draait vanaf 1 oktober in de Nederlandse bioscopen.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair