Netflix heeft met 'Project Power' een nieuwe kraker!

Project Power met sterren en veel superkrachten.

Bram de Groot 14 augustus 2020 14:21 in Algemeen
Sinds vandaag staat op Netflix de nieuwe superheldenfilm Project Power van regisseurs Ariel Schulman en Henry Joost en met grote namen als Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt. En de eerste recensies zijn zoals de recente Netflix-blockbusters The Old Guard en Extraction: vermakelijke popcorn voor waarschijnlijk voldoende Netflixers!

Op Rotten Tomatoes zijn de eerste recensies verzameld en deze leveren tot op heden een Tomatometer-score van 69% en een 'Audience Score' van 64% op.

Project Power: "Gelikt en absurd"
"Regisseurs Henry Joost en Ariel Schulman - ze maakten de originele Catfish tien jaar geleden - geven Project Power een gelikte look en een behendig gevoel, ook al is het uitgangspunt pure absurditeit," aldus de recensent van Detroit News.

En via The Hollywood Reporter: "Wat Project Power vermakelijk maakt, is de slimme combinatie van bekende ingredi├źnten in een gestructureerde, realistische omgeving dat het een frisse smaak geeft."

Negatiever is New York Magazine/Vulture: "Het probleem met het proberen van het verleggen van de grenzen van het superheldengenre is niet dat we geen bronmateriaal meer hebben, maar het is dat de verbeeldingskracht zo beperkt is..."NieuwsFilm