Algemeen

Netflix heeft met 'Project Power' een nieuwe kraker!

Project Power met sterren en veel superkrachten.

door Bram de Groot om 14:21 in Algemeen
Sinds vandaag staat op Netflix de nieuwe superheldenfilm Project Power van regisseurs Ariel Schulman en Henry Joost en met grote namen als Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt. En de eerste recensies zijn zoals de recente Netflix-blockbusters The Old Guard en Extraction: vermakelijke popcorn voor waarschijnlijk voldoende Netflixers!

Op Rotten Tomatoes zijn de eerste recensies verzameld en deze leveren tot op heden een Tomatometer-score van 69% en een 'Audience Score' van 64% op.

Project Power: "Gelikt en absurd"
"Regisseurs Henry Joost en Ariel Schulman - ze maakten de originele Catfish tien jaar geleden - geven Project Power een gelikte look en een behendig gevoel, ook al is het uitgangspunt pure absurditeit," aldus de recensent van Detroit News.

En via The Hollywood Reporter: "Wat Project Power vermakelijk maakt, is de slimme combinatie van bekende ingredi├źnten in een gestructureerde, realistische omgeving dat het een frisse smaak geeft."

Negatiever is New York Magazine/Vulture: "Het probleem met het proberen van het verleggen van de grenzen van het superheldengenre is niet dat we geen bronmateriaal meer hebben, maar het is dat de verbeeldingskracht zo beperkt is..."8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Hier ben ik dan wel benieuwd naar

Goku32

Avatar

Project wat is dat voor een charachter ken het niet eens

neo123

Avatar

Al die Netflix films die goed bekeken worden zijn over het algemeen maar matige films. Ook deze schijnt daar onder te vallen als ik de laatste reviews mag geloven.

Rohieth

Avatar

Een 'NetFlix-release', dan moet je je verwachtingen al op -50 zetten.

Civilian Supreme

Avatar

Als je elke 2 weken 1 nieuwe film uitbrengt en deze continu op de voorgrond zet gaan mensen deze vanzelf een keer kijken. Wat ik laatst al zei, dit is niet eens verrassend, elke nieuwe uitgave hoe slecht ook zal een succes zijn. Zodra er wekelijks meerdere nieuwe films op gegooid worden dan zal pas kwaliteit de doorslag gaan geven.
Verder wel blij met Netflix maar dit nieuws kan je bij elke nieuwe release herhalen.

MR.nobody

Avatar

Is echt een goede film heb hem net gezien

BillySavastano

Avatar

^ en terwijl ik over het algemeen de meeste Netflix originals 'minder slecht' vind dan de meeste mensen, was dit voor mij een beetje een teleurstelling moet ik zeggen. Ik had er meer van verwacht in ieder geval na het zien van de trailer, het concept is wel leuk alleen de uitwerking vond ik wat minder. Niet slecht, maar ook niet goed

007

Avatar

Heb hem gezien vond het niks aan.

NieuwsFilm

meest populair