'The Mummy'-actrice zegt dat Tom Cruise weigerde ren-scene met haar op te nemen

'The Mummy'-actrice zegt dat Tom Cruise weigerde ren-scene met haar op te nemen

Annabelle Wallis wist de acteur toch uiteindelijk te overtuigen.

Annabelle Wallis, voornamelijk bekend van haar rol in de populaire serie Peaky Blinders, was in 2017 naast Tom Cruise in The Mummy te zien. Cruise, die al zijn gevaarlijke stunts maar al te graag zelf doet, wil altijd zo goed en sterk mogelijk overkomen in films en weigerde in eerste instantie dan ook een ren-scene op te nemen met Wallis.

Dit liet de actrice zelf weten tijdens een recent interview: ''Hij is acteur van een ongekend kaliber. Ik mocht uiteindelijk samen met hem rennen tijdens een scene, maar in de eerste instantie wilde hij dit niet. Hij zei toen tegen me: ''Niemand rent met mij in scenes''. Ik probeerde hem om te praten, aangezien ik ook goed kan rennen''.

Overtuigend
Uiteindelijk wist de 35-jarige actrice Cruise dan ook te overtuigen: ''Ik deed veel loopband-oefeningen op momenten dat hij me zag en gelukkig was ik goed genoeg. Toen wilde hij alleen nog maar ren-scenes opnemen. Het was beter dan het winnen van een Oscar, ik was echt ongelooflijk gelukkig!''

Ondanks het feit dat Cruise veel van zijn collega's vergt, vindt Wallis dit niet storend: ''Ik denk niet dat hij op dat vlak ooit zal veranderen en ik hoop het eerlijk gezegd ook niet. Het is fantastisch om zo naar iemand op te kunnen kijken en naar alles wat hij bereikt heeft in zijn leven. Ik hoop dat nog heel wat keren vragen over hem te moeten beantwoorden, want ik ik vind het geweldig om het over hem te hebben''.

NieuwsFilm

meest populair