Algemeen

Jamie Foxx wil 'Black Panther'-effect met 'Spawn'

Acteur ziet kansen met duistere held.

door Bram de Groot om 10:58 in Algemeen
We horen al geruime tijd berichten dat Blumhouse Productions een nieuwe verfilming van de comic 'Spawn' wilt maken. Zelfs acteurs als Jamie Foxx (Al Simmons / Spawn) en Jeremy Renner (Twitch) zijn aan rollen verbonden.

Toch komt de film maar niet van de grond. Spawn-bedenker Todd McFarlane zou de film gaan regisseren en in mei liet Jason Blum weten dat er nieuws onderweg is rond de film. Foxx houdt ondertussen hoop dat hij de rol mag invullen. In gesprek met Yahoo zei hij:


"Ik verraste Todd McFarlane. Ik zei: 'Bro, ik weet dat je op een dag deze film zult maken, en ik hoop dat je mij in gedachten houdt.' Black Panther liet ons iets weten dat nu nodig is. Én Spawn is gewoon een interessant personage. Pas op, er werken nu knappe koppen aan om er iets moois van te maken.

De nieuwe Spawn zou een kleinschaligere superheldenfilm worden met een budget van zo'n $10 tot 20 miljoen. In hoeverre de Spawn-film een effect kan hebben als Black Panther valt te betwijfelen, maar wie weet! Hopelijk komt er binnenkort goed nieuws.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

De Spawn animatie serie op HBO is fantastisch en underrated. Als ze dat stijltje kunnen vasthouden kunnen ze hier een topfilm van maken.

ArnoQ

Avatar

Ik hoop alleen niet dat ze 1-op-1 Spawn overnemen. Dat pakkie van hem is echt erg old-school overdreven kleuren en stijlen.

Peace

Avatar

Dus ze gaan voor een matig verhaal en dan in de media roepen dat er enkel zwarte mensen inzitten zodat je het de beste film ooit moet vinden.

Angelo1979

Avatar

Zwart of wit, interesseert me geen flikker.

Als de film maar goed is.

kokosnoot

Avatar

Denk Black Panther effect er alleen zal zijn als de film echt goed is. Niet automatisch.

Maar Spawn was wel leuk!! Dus wil hem best in modern jasje zien!!

RoberPaulsen

Avatar

Ik vond Black Panther helemaal niet zo bijzonder

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vond de 1997 verfilming erg vermakelijk. Ik hoopte destijds dat er snel meer delen zouden komen. (De stukjes die zich in de hel afspelen waren visueel niet zo sterk)
Ook het kostuum van Spawn was erg gaaf. Vooral de cape met een oppervlakte van een vierkante kilometer zag er erg cool uit

NieuwsFilm

meest populair