Jamie Foxx wil 'Black Panther'-effect met 'Spawn'

Jamie Foxx wil 'Black Panther'-effect met 'Spawn'

Acteur ziet kansen met duistere held.

We horen al geruime tijd berichten dat Blumhouse Productions een nieuwe verfilming van de comic 'Spawn' wilt maken. Zelfs acteurs als Jamie Foxx (Al Simmons / Spawn) en Jeremy Renner (Twitch) zijn aan rollen verbonden.

Toch komt de film maar niet van de grond. Spawn-bedenker Todd McFarlane zou de film gaan regisseren en in mei liet Jason Blum weten dat er nieuws onderweg is rond de film. Foxx houdt ondertussen hoop dat hij de rol mag invullen. In gesprek met Yahoo zei hij:


"Ik verraste Todd McFarlane. Ik zei: 'Bro, ik weet dat je op een dag deze film zult maken, en ik hoop dat je mij in gedachten houdt.' Black Panther liet ons iets weten dat nu nodig is. Én Spawn is gewoon een interessant personage. Pas op, er werken nu knappe koppen aan om er iets moois van te maken.

De nieuwe Spawn zou een kleinschaligere superheldenfilm worden met een budget van zo'n $10 tot 20 miljoen. In hoeverre de Spawn-film een effect kan hebben als Black Panther valt te betwijfelen, maar wie weet! Hopelijk komt er binnenkort goed nieuws.

NieuwsFilm

meest populair