Algemeen

Tarantino's Doodeind?

door FilmTotaal op 24.07.2006 om 16:43 in Algemeen
Buitenlandse producenten blijken interesse te hebben in de internationale remakerechten van de Nederlandse horrorfilm Doodeind. De interesse komt onder meer van productiehuizen uit Amerika en Azie, met als meest opvallende gegadigde de productiemaatschappij van regisseur Quentin Tarantino.

Een woordvoerder van Bridge Entertainment: "Het is opvallend hoe groot het animo is. We hadden tot nu toe niet meer dan twintig minuten film om te tonen. Maar het genre zit internationaal enorm in de lift. En de beeldtaal van horrorfilms is tamelijk universeel. Wat er gruwelijk is aan bloed, ingewanden en afgehakte ledematen kan ieder mens op aarde begrijpen."

Doodeind vertelt over zeven vrienden op vakantie in Schotland. Wanneer ze worden aangevallen door bloeddorstige honden vluchten ze een oud, vervallen landhuis in. De film draait vanaf 3 augustus in Nederland.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Hmmz ach dit nieuws werd toen ook naar buiten gebracht met het regie debuut van Roel Reiné "The Delivery", iedereen dacht toen "wowww" en de preview stukjes zagen er best redelijk oke uit toen. Toen werden de filmrechten ook verkocht in Amerika en dat was "hotnews".
Alleen toen de film uitkwam bekoelde iedereen even.

Eerst maar eens checken die film denk ik... tegenwoordig worden er al recordbedragen neergeteld voor... ja voor wat?

Jules W.

Avatar

Idd.. eerst zien dan geloven!!

Lodewijk

Avatar

Hopen dat deze film geen Pulp is, en daardoor dit internationale succes geen Fiction blijkt....

Darthmar

Avatar

Volgens mij waren de rechten van de Lift ook verkocht maar zover ik weet is deze nooit verfilmt in hollywood.

Axeqlusive

Avatar

Ik weet niet chef, maar volgens mij heb je dan "Down" gemist van de master Dick Maas himself, jammer dat de film minder masterlijk was.

off-topic:
What happened to Dick Maas eigenlijk?

Vlappie

Avatar

AxeMan "Ik weet niet chef, maar volgens mij heb je dan "Down" gemist van de master Dick Maas himself, jammer dat de film minder masterlijk was.

off-topic:
What happened to Dick Maas eigenlijk?"


:? praat je normaal ook zo en noem je iedereen chef of meester?:P

Axeqlusive

Avatar

Dick Maas was toch de master van de Nederlandse cinema? De Lift/ Flodder/ Amsterdamned, niet te vergeten de clips van de Earring. Dus hij is de master, die films/clips masterlijk.

En chef... geen idee mijn meester hehe

Jules W.

Avatar

Vlappie ":? praat je normaal ook zo en noem je iedereen chef of meester?:P"


He gast..maak et wat uit of je nou chef of meester :W wordt genoemd :E

Deweb

Avatar

AxeMan "Dick Maas was toch de master van de Nederlandse cinema? De Lift/ Flodder/ Amsterdamned, niet te vergeten de clips van de Earring. Dus hij is de master, die films/clips masterlijk.
"


Dat was 20-30 jaar terug. Tijd voor nieuwe kansen voor nieuwe mensen. En dat zijn op zich niet eens de minste, dus...ik ben benieuwd.

Axeqlusive

Avatar

Jules W. "He gast..maak et wat uit of je nou chef of meester :W wordt genoemd :E"


Amen

nieuwslaatste nieuws

meest populair