Waarom gaf Jamie Foxx een co-ster in 'Project Power' 100 dollar?

Waarom gaf Jamie Foxx een co-ster in 'Project Power' 100 dollar?

Het is eigenlijk best een mooi verhaal.

Auditie doen voor een grote film kan soms behoorlijk moeilijk zijn. Maar Dominique Fishback had het al helemaal moeilijk toen ze auditie deed voor Project Power. Aan het eind van haar auditie kreeg ze gek genoeg 100 dollar van Jamie Foxx. Maar waarom?

Dominique Fishback vertelde tegenover The Hollywood Reporter dat ze het nogal moeilijk had toen ze auditie deed. "Ik vloog voor een dag naar L.A., en raakte op het vliegveld mijn portemonnee kwijt. Dus ik had geen creditcard of geld bij me. Toen ik bij het hotel kwam, dacht ik gewoon: 'ik ga lekker slapen en los dit later op, focus je op waar je voor gekomen bent'."

Geld krijgen
Vervolgens moest ze wat rappen voor acteur Foxx en die was er erg blij mee. Waarop Fishback zei: "'Gelukkig is dit een goede dag geworden, zelfs al verloor ik mijn portemonnee' en zei hij: 'Oh heb je geld nodig? Dat heb ik wel voor je'. En hij trok zo een witte envelop met een stapel geld uit zijn zak en gaf me 100 dollar. Een van de regisseurs gaf mij vervolgens nog 50 dollar."

Toen ze klaar waren met de opnames "lijstte ik de 100 dollar in en gaf ik 'm terug aan Jamie."

NieuwsFilm

meest populair