'Star Wars'-acteur Ewan McGregor verliest de helft van zijn fortuin

'Star Wars'-acteur Ewan McGregor verliest de helft van zijn fortuin

Het gevolg als je vreemdgaat?

Acteur Ewan McGregor moet afscheid nemen van een hoop verdiende centen. Diverse websites melden dat de acteur eindelijk een punt heeft kunnen zetten achter zijn scheiding van Eve Mavrakis, met wie hij samen was sinds 1995. Het heeft McGregor wel veel gekost.

De grootste klap voor hem moet wel de helft van zijn filmfortuin zijn - al het geld dat hij verdiend heeft met het maken van films zal naar Mavrakis gaan. Gezien de waarde van de Star Wars-titels waaraan de Schot gewerkt heeft, zal het zeker om enkele miljoenen gaan. Maar daar blijft het niet bij.

Bekijk de afbeelding
Auto's
McGregor en Mavrakis hebben vier kinderen, van tussen de 9 en 24 jaar. Vanwege hun jongste kind zal de acteur nu maandelijks een bedrag van zo'n 15.000 dollar overmaken aan kinderalimentatie. Zijn ex krijgt daarbovenop nog eens 36.000 dollar aan partneralimentatie. Ook heeft McGregor de taak gekregen om een studiefonds te beginnen voor hun laatste kind.

Verder mag McGregor dertig voertuigen houden en loopt (of beter gezegd rijdt) Mavrakis weg met vijf auto's. Ook behoudt zij juwelen, bankrekeningen en een woning in Los Angeles ter waarde van 6.6 miljoen dollar.

Winstead
De scheiding werd door McGregor in 2017 aangevraagd. Toentertijd was het nieuws naar buiten komen dat hij vreemdging met Fargo-collega Mary Elizabeth Winstead. Het bericht kwam vooral hard aan bij McGregor's eerste dochter, de 24-jarige Clara. Online noemde zij Winstead een "stuk afval." De twee zijn nog steeds bij elkaar.

NieuwsFilm

meest populair