Stephen King prijst Amazon-thriller '7500'

Stephen King prijst Amazon-thriller '7500'

De vliegtuigthriller van Amazon Prime Video.

In juni dit jaar verscheen op Amazon Prime Video de film 7500 met onder meer de acteur Joseph Gordon-Levitt, bekend uit onder meer Inception en The Dark Knight Rises.

De vliegtuigthriller werd op Rotten Tomatoes wat wisselend ontvangen met 71% op de Tomatometer. Het publiek zag er zelfs erg weinig popcorn in waardoor de Audience Score op dit moment op slechts 54% staat.

Horrorschrijver Stephen King liet via Twitter weten dat hij de film geweldig vindt en dat zou nog best een aanwijzing kunnen zijn dat 7500 helemaal geen onaardige film is.



Gordon-Levitt als held in 7500
De vliegtuigthriller van debutant Patrick Vollrath toont ons de copiloot van een vliegtuig dat wordt gekaapt door terroristen. Het lot van de passagiers komt in de handen van het jonge personage Gordon-Levitt te liggen. Hij is namelijk degene die het vliegtuig veilig moet zien te landen. Een van de stewardessen is zijn vriendin en dat maakt het allemaal niet minder moeilijk.

Sinds 16 juni staat 7500 - ook met rollen voor Omid Memar, Murathan Muslu en Aylin Tezel - al op Amazon en hieronder zie je eventueel nog de trailer. Heb jij de film al gezien en ben jij het eens met King?



NieuwsFilm

meest populair