Ook deze Netflix-hit krijgt een vervolg als jij dat wilt

Meer dodelijke superkrachten op Netflix?

Bram de Groot 19 augustus 2020 12:57 in Algemeen
Een paar dagen geleden verscheen op Netflix de superkrachtenfilm Project Power van regieduo Ariel Schulman en Henry Joost, bekend van de thriller Nerve uit 2016. De meningen blijken een beetje verdeeld, maar dat weerhoudt de makers er niet van om na te denken over een tweede deel.

In gesprek met ComicBook.com zei scriptschrijver Mattson Tomlin dat hij niet per se een franchise wilde starten, maar dat hij uiteraard weet dat we in een wereld vol vervolgfilms leven. Ideeën heeft hij dus zeker:


"Ik ben erg opgewonden over wat er gedaan kan worden met de personages. Ik denk dat mijn idee - een soort pil die je een superkracht kan geven - voldoende blijft hangen waardoor ik echt door wil gaan met de Rubik's Cube-genres. Bijvoorbeeld, wat is de horrorfilmversie van dat idee? Wat is de coming of age-filmversie van dat idee? En ik denk dat als deze film het goed doet, er een reden moet zijn dat Netflix dat zou zou willen onderzoeken. Ik hoop dat fans er gretig om gaan vragen."

Heb jij Project Power al gezien?
Heb jij de film met onder meer Jamie Foxx en Joseph Gordon-Levitt al opgezet? En zou jij een tweede film in die wereld willen zien?

NieuwsFilm