Nieuwe 'Candyman' foto's bevatten grote spoiler

Nieuwe 'Candyman' foto's bevatten grote spoiler

Lees dus vooral niet verder als je niets wilt weten over deze horror-reboot.

De cover van het populaire filmblad Total Film laat een grote spoiler zien over de nieuwe Candyman. Als je compleet verrast wilt worden door deze horrorfilm, kun je het best stoppen met lezen.

Tot nu toe toonden de beelden nog niet echt een duidelijke blik op de titelschurk. Op de cover van de nieuwe editie zien we nog steeds niet veel, maar een belangrijk detail valt wel op.

Verklaringen
De getoonde acteur is namelijk Yahya Abdul-Mateen II. In de trailers zagen we een heel andere rol voor hem. Daar lijkt hij het juist tegen Candyman op te nemen.

Er zijn diverse verklaringen voor deze beelden. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat het personage langzaam verandert in Candyman. Maar misschien is het gewoon een zet om de kijker op het verkeerde been te zetten.

De laatste tijd gingen er juist geruchten dat de originele Candyman Tony Todd de rol weer zou spelen. Dat verhaal lijkt hiermee uitgesloten, tenzij er natuurlijk meerdere Candymen zijn. Wat de uitkomst ook is, vanaf 29 oktober kunnen we het in de bioscoop zien.

De man met de haak
In deze reboot van schrijver Jordan Peele en regisseur Nia DaCosta zien we de terugkeer van de man met de haak.

Een schilder hoort over de Candyman-legende. Om zijn carrière nieuw leven in te blazen, gebruikt hij details in zijn werken. Het opent een gevaarlijke poort naar het verleden.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair