'Avatar 2' onthult een van zijn personages!

'Avatar 2' onthult een van zijn personages!

Jack Champion is te zien als Spider, een menselijk personage.

Er is vandaag een nieuwe foto van Avatar 2 vrijgegeven. Daarop zien we acteur Jack Champion, die een van de hoofdrollen mag spelen in de film. Tegelijk illustreert het beeld hoeveel tijd er verstreken is tijdens de productie.

Heel gemakkelijk ging de pre-productie van de Avatar-vervolgen niet; Cameron had maar liefst vier jaar nodig om scenario's te hebben die klaar zijn. Daarnaast wordt een groot deel van de films onderwater opgenomen, waar een heel nieuwe motion capture technologie voor gemaakt is. De opnames begonnen pas acht jaar na de release van de eerste film.

Drie jaar
Jack Champion, die de rol van Javier 'Spider' Socorro speelt in Avatar 2 en zijn vervolgen, ws 12 jaar oud toen de opnames begonnen. Nu, drie jaar later, heeft hij zijn deel van de live-action opnames afgerond. Op een van de Twitter-accounts zien we de 12-jarige Champion en de 15-jarige, waarmee je goed kan zien hoe lang de film in productie is.

Jack speelt de rol van Spider, een tiener die geboren is in Hell's Gate, maar zijn tijd liever doorbrengt in het regenwoud van Pandora. De release van de film vindt in december 2021 plaats.




NieuwsFilm

meest populair