De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere interessante producties die nu beschikbaar zijn.

A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a.
Jackson Maine, een beroemde countryster, kampt met een behoorlijke alcoholverslaving. Wanneer hij na een optreden een bar bezoekt en daar de jonge, nog niet ontdekte zangeres Ally ontmoet, wordt hij op slag verliefd op haar. Maine besluit haar mee te vragen op tour. En terwijl Ally's ster rijst, raakt Maines carrière juist steeds verder in het slop.

Smallfoot (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Karey Kirkpatrick en Jason Reisig | Cast: Channing Tatum, James Corden, Zendaya, e.a.
Migo is een jonge, vrolijke yeti die samen met zijn soortgenoten op een hoge bergtop woont. Op een dag vindt hij iets waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. De andere yeti's geloven echter niet dat deze gekke, kleinvoetige wezens echt bestaan. Migo wordt verbannen uit zijn dorp en gaat op reis om het bestaan van deze wezens te bewijzen.

The Sleepover (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trish Sie | Cast: Malin Akerman, Joe Manganiello, Ken Marino, e.a.
Clancy en haar broertje Kevin ontdekken dat hun moeder vroeger een dief is geweest en nu getuigenbescherming geniet. De twee kinderen moeten echter in achter komen wanneer hun ouders worden gekidnapt door een stel internationale dieven. Gelukkig krijgen ze hulp van een oude vlam van hun moeder om ma en pa te redden. Compleet met spionage-uitrusting en al beginnen ze aan een wild nachtelijk avontuur.

Crímenes de familia (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sebastián Schindel | Cast: Cecilia Roth, Miguel Ángel Solá, Sofía Gala Castiglione, e.a.
Alicia geniet van haar leven als pensionado. Haar rust wordt echter abrupt verstoord wanneer ze een telefoontje vanuit de gevangenis ontvangt. Het is haar zoon Daniel, die verdacht blijkt te worden van het verkrachten en proberen te vermoorden van zijn ex-vrouw. Alicia besluit - wanhopig en geschokt - alles op alles te zetten om haar zoon uit de gevangenis te houden. Hierbij slaat ze een weg in die haar leven voor altijd zal veranderen.

Class of '83 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Atul Sabharwal | Cast: Bobby Deol, Bhupendra Jadawat, Hitesh Bhojraj, e.a.
Een heldhaftige agent wordt gedegradeerd naar een mindere positie. Vanuit zijn nieuwe rol besluit hij vijf roekeloze groentjes op te gaan leiden tot huurmoordenaars. Hij is namelijk van plan om een riskante wraakmissie te organiseren tegen corrupte lieden binnen de politie en de onderwereld. Maar al snel keert alles tegen hem en loopt hij zelf gevaar.


En verder onder meer...

Actie
xXx (2002)

Romkom
13 Going on 30 (2004)

NieuwsFilm

meest populair