Eerste foto's van Netflix-film 'Boys in the Band'

Eerste foto's van Netflix-film 'Boys in the Band'

Gebaseerd op een toneelstuk uit de jaren zestig, dat helaas nog altijd relevant is.

Netflix heeft de eerste foto's van Boys in the Band naar buiten gebracht. Deze film wordt gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk uit 1968.

Regisseur van dienst is Joe Mantello, die ook verantwoordelijk was voor de heruitvoering van het toneelstuk Broadway in 2018.

Originele cast
Boys in the Band werd in de jaren zestig direct een cultureel fenomeen. Het riep discussie op over de acceptatie en behandeling van homo's. De eerste verfilming werd al in 1970 een feit, met de originele cast in de hoofdrol.

Dat trucje herhaalt Mantello, want ook in de nieuwe versie spelen de (recente) toneelspelers de hoofdrollen. En dat zijn niet de minsten. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Star Trek-acteur Zachary Quinto, The Big Bang Theory-ster Jim Parsons en Matt Bomer.

Verleden
Het verhaal draait om een groep homoseksuele vrienden die samenkomen voor een verjaardagsfeest. In 1968 is dat echter nog achter gesloten deuren. Wat begint als gezellig feest, ontaardt in chaos als een figuur uit het verleden opduikt. Hij dwingt de vrienden naar zichzelf, elkaar en hun relaties te kijken. Hun onderlinge band lijkt de avond niet te gaan overleven.

De release van Boys in the Band staat gepland voor 30 september.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair